DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hakemlerimiz atletik testi başarıyla tamamladı

Hakemlerimiz atletik testi başarıyla tamamladı

Hakemlerimiz atletik testi başarıyla tamamladı

İlimizin futboldaki hakem ve gözlemcileri Bursa’da gerçekleştirilen 2.Bölge seminer ve atletik testine katıldı. Hakemlerimiz atletik testi başarıyla tamamladı.

Sorunu sadece Selvi yaşadı

Geçtiğimiz gün Bursa’da gerçekleştirilen ve öğle saatlerinde başlayan seminerde yeni oyun kural değişiklikleri hakem ve gözlemcilere aktarıldı. Akşam saatlerinde de atletim pistinde hakemlere yönelik atletik test uygulandı. Seminer ve atletik teste ilimizden 33 hakem ve 12 gözlemci katıldı. Yapılan koşularda sadece Sabit Selvi sorun yaşadı. Bir süredir rahatsız olmasına rağmen koşulara katılmak isteyen Selvi 8’ncu turda bayıldı, koşuyu tamamlayamadı. B klasmanda bulunan Sabit Selvi Ekim ayındaki yeni koşulara kadar maç alamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.