DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kılıç, ‘Emeklilerden İlaç Katılım Ücreti alınmamalı’

Kılıç, ‘Emeklilerden İlaç Katılım Ücreti alınmamalı’

Kılıç, ‘Emeklilerden İlaç Katılım Ücreti alınmamalı’

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç Emeklilerin maaşlarından kesilen ilaç katılım payının ile muayene ücretlerinin kaldırılması gerektiğini bildirdi.

“İlaç katılım ücreti emeklileri zorluyor’

Tevfik Hoca Camii altında hizmet veren Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Ali Osman Kılıç emeklilerin maaşlarından kesilen ilaç katılım ücretleri ile muayene ücretlerinin emeklilerden artık alınmaması gerektiğini dile getirdi. Başkan Kılıç, ” Emekli demek yaşlı demektir. Emeklilerimizin çoğu kronik hasta ve düzenli ilaç kullanmaları gerekiyor. Zaten emekliler ne kadar maaş alıyor ki birde ilaçlarına para verebilsinler. Raporlu olupta ilaç olan emeklilerimizden bile eczanelerde birşeylerden ücret çıkartıp 50- 60 lira gibi ücretler alınıyor. Biz artık emeklilerin bu haklardan tamamen ücretsiz yararlanmasını istiyoruz. Emekli arkadaşlarımızın çoğu bu kesilen ücretlerden dolayı bize şikayet ediyorlar. Bizde bu paraların kaldırılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.