DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Eyüp’le berabere kaldı

Kocaelispor Eyüp’le berabere kaldı

Kocaelispor Eyüp’le berabere kaldı

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden TFF 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Kocaelispor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında 2.Lig takımlarından Eyüpspor’la karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Topuk Yaylası’nda oynandı

Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası’nda oynanan karşılaşmayı, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ve yöneticiler ile birlikte az sayıdaki Kocaelispor taraftarı da takip etti. Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu sahaya kalede Volkan Mert Korkmaz, savunmada Kemal Can Aydemir, Ali Keten, Murat Başak, Kadir Öge orta sahada Mesut Özdemir, Mert Yavuz, Hamza Mutlu, Burak Süleyman, Sefa Narin, en ileri uçta ise Sinan Pektemek ilk onbiriyle çıktı. Mücadelenin ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, 2.Lig ekibi Eyüpspor topa hakim olan takımdı. Hücuma çıkmakta zorlanan Kocaelispor, net bir pozisyon üretemezken, zaman zaman kalesinde ataklar verdi. Kısır geçen ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya da aynı 11’le başlayan Kocaelispor, bu yarıya daha istekli başlarken, Teknik Direktör Galip Gündoğdu ilk hamlesini Kemal-Fatih Mert-Gökdeniz değişiklikleriyle yaptı. Bu değişiklikle birlikte Gökdeniz sağ kanada, Hamza ise forvet arkasına geçerken, 68.dakikada Hamza’nın ara pasında hareketlenen Sinan Pektemek’in sağ çaprazdan yaptığı vuruş yandan auta gitti. Temsilcimizde son 20 dakikada gençler de forma giyerken karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 sona erdi.Kocaelispor, kamptaki dördüncü hazırlık maçında Cumartesi günü 3.Lig’in yeni takımlarından Şile Yıldızspor’la saat 16.00’da Topuk Yaylası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü kampı tamamlayarak İzmit’e dönecek olan Kocaelispor, lig öncesi son provasını 26 Ağustos Pazartesi günü Tuzlaspor’la Tuzla Stadı’nda yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.