DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mazgallardan gelen kötü kokudan esnaflar ve vatandaşlar şikâyetçi

Mazgallardan gelen kötü kokudan esnaflar ve vatandaşlar şikâyetçi

İlçemizde Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan mazgaldan gelen kötü kokular, vatandaşları ve özellikle de esnafları uzun süredir rahatsız etmeye devam ediyor.

Mazgaldan çevreye uzun süredir kötü kokular yayılmaya devam etmekte

 Gölcük Merkez Mahallesi sınırları içinde, Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan mazgaldan çevreye uzun süredir kötü kokular yayılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan bu yana etrafa yayılan bu koku, vatandaşların ve esnafların büyük tepkisine yol açıyor. Esnaflar ve vatandaşlar, etrafa yayılan bu kötü kokular sebebiyle halkın bu caddeden geçmek istemediğini söyleyerek bu duruma karşı bir çözüm bulunulması gerektiğini dile getirdiler.

Vatandaşlar, “Bu durumdan dolayı şikâyetçiyiz”

Vatandaşlar, sadece 67. Sokak ile Cumhuriyet Caddesi’nin kesiştiği noktada değil Gölcük’teki diğer mazgallardan da bu kötü kokulara benzer kokuların geldiğini ifade edip duruyorlar. Vatandaşlar, “Bu yayılan kötü koku gittikçe etrafa yayılmaya devam ediyor. Vektör çalışmaları ile az da olsa bu kötü kokular azaltılmaya çalışılıyor ama ne zaman oradan geçsek kötü kokular caddeyi esir almış durumda. Bu durumdan dolayı şikâyetçiyiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.