DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Muhtar Zaim’den bir örnek kampanya daha ‘BİR ÇÖP POŞETİ KAP GEL’

Muhtar Zaim’den bir örnek kampanya daha  ‘BİR ÇÖP POŞETİ KAP GEL’

Muhtar Zaim’den bir örnek kampanya daha

‘BİR ÇÖP POŞETİ KAP GEL’

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim Mahallesinde önemli bir kampanya başlattığını kamuoyuna duyurdu. Muhtar Zaim, Mahalle sakinlerini ‘Bir çöp poşeti kap gel’ kampanyasına davet etti.

Muhtar Zaim çağrıda bulundu

Örnek kampanyaları ile her zaman takdir toplayan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, örnek bir kampanyaya imza atıyor. Muhtar Zaim, hayata geçirdiği ve ‘Bir Çöp Poşeti Kap Gel’ adlı kampanyası hakkında şunları söyledi: ‘Sevgili Yalı Mahallesi sakinlerim, değerli kadınlar. Bir Çöp Poşeti Kap, gel kampanyama katılır mısınız? Hep birlikte yaşadığımız Yalı Mahallesi’nin çöplerini toplamaya benimle var mısınız? Bir gün  bile olsa emektar arkadaşlara destek olalım. Muhtarlığa isim yazdırmak için ve gününüzü belirlemek için sizleri bekliyorum’ diyerek önemli bir çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.