• BIST 100

    10057,31%1,09
  • DOLAR

    39,83% 0,05
  • EURO

    47,04% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4297,53% 1,65
  • Ç. ALTIN

    6852,68% 3,13

Özel Gölcük Diyaliz Merkezi bölgemize önemli hizmet verecek

Genel 1.08.2018 15:06:17 0
Özel Gölcük Diyaliz Merkezi bölgemize önemli hizmet verecek

Özel Gölcük Diyaliz Merkezi bölgemize önemli hizmet verecek

Özel Gölcük Diyaliz Merkezi, 3 Ağustos Cuma günü gerçekleştirileceği açılış öncesinde, yeni binasını dün sabah basın mensuplarına tanıttı. Gölcük Diyaliz Merkezi İdari Direktörü Sabri Ertürk ve Tıbbı Direktörü Dr. İbrahim Demirel, basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, hastaların şifa bulması için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söylediler. Gölcük Diyaliz Merkezi, yeni binasıyla ilçemizde önemli bir boşluğu doldurmuş olacak.

Bu binayı yapmamız zorunluluk bir hale gelmişti

Yıllardır Değirmendere’de bulunan ve verdiği hizmetle, her kesimin takdirini kazanan Özel Gölcük Diyaliz Merkezi, artık daha teknolojik ve modern bir binada hizmet verecek.  İhsaniye Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi’nde bulunan yeni binanın açılış töreni, Cuma günü Saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Bu önemli açılış öncesinde, Gölcük Diyaliz Merkezi İdari Direktörü Sabri Ertürk ve Tıbbı Direktörü Dr. İbrahim Demirel, basın mensuplarına yeni binayı gezdirerek, diyaliz merkezi hakkında geniş bilgi verdiler. Ertürk ve Demirel, “Merkezimiz 12 yıldır Değirmendere’de hizmet veriyordu. Bina olarak, kaliteli hizmetimiz noktasında yetersiz kalmaya başlamıştı ve bu binayı yapmamız zorunluluk bir hale gelmişti” dediler.

25 personel ve 4 doktorumuz, hastalarımızla her zaman yakından ilgileniyor

Şirket ortaklarından Dr. Demirel, kahvaltılı olarak düzenlenen tanıtım toplantısında, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bizde artık kendi binamızı inşaat etme vaktinin geldiğini düşündük. Yeni binamızı tam anlamıyla, diyaliz merkezine uygun yaptırdık. Binamız 5 Kattan oluşuyor. Asansörümüz mevcut. Bin metre kare alana kuruldu. Artık hastalarımız çok daha rahat bir ortamda tedavi olacaklar. Açıkçası hizmet ve kalite çıtasını oldukça yükselttik. Şuan için 21 Hemodiyaliz Diyaliz makina kapasitesi ile hizmet vereceğiz. 25 personel ve 4 doktorumuz, hastalarımızla her zaman yakından ilgileniyor. Gün içinde 3 diyaliz seansı yapıyoruz. Hastalarımız 4 saatlik diyaliz süresinde, müzik dinliyor, internete giriyor TV izleyebiliyor. Yemek ikramları yapıyoruz. Hastalarımızın evlerinde ki konforu buraya da taşıdık diyebiliriz. 3 modern servis aracımızla, hastaları evlerinden alıp merkezimize getiriyoruz, sonrasında tekrar evlerine götürüyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler karşılığında hastalarımız hiç bir ücret ödemiyorlar.”

Hijyen bizim vazgeçilmezimiz

“Diyaliz merkezinde tüm ayrıntılar düşünülmüş durumda. Hepatit C ve Hepatit B hastaları için ayrı bir odamız mevcut. Özellikle hijyen noktasında çok titiziz. Hijyen bizim vazgeçilmezimiz. Genel itibariyle, kronik hastalara hizmet veriyoruz. 12 yıllık süreçte, 800’den fazla kronik böbrek yetmezliği yaşayan hastalarımızı tedavi ettik. İzmit, Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve çevre ilçelerden, hastalar bize müracaat ediyor. Bunun dışında da yurtdışından gelen hastalarımızda oldu. Gelecekte hizmet ağımızı daha da genişletmeyi düşünüyoruz. Biz Özel Gölcük Diyaliz Merkezi olarak, dikkat ettiğimiz en önemli konulardan biri de kaliteli malzeme kullanmak. Hastalarımız tedavi olmak, hayata tutunmak için bize geliyorlar. İşimizi önemsiyoruz, çünkü hatalarımızı iyi tedavi ederek yaşam kalitelerini arttırmak bizim hedefimiz. Bunun için Yurt dışından ithal gelen, piyasanın en kaliteli malzemelerini kullanıyoruz. Yeni binamızla birlikte gelecekte de hastalarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Biz Cuma günü gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm dostlarımızı bekliyoruz.”

Gölcük Belediye’nden sporculara tam destek YARIŞMA ÖDÜLLERİ  BELİRLENDİ

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan “DONANMA KENTİ GÖLCÜK KİMLİĞİNE DÖNECEK”

Toramanlar Göleti hayat verdi; toprak suya, çiftçi umuda kavuşuyor BÜYÜKŞEHİR, KIRSAL KALKINMADA LOKOMOTİF OLUYOR

Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hoyur’dan Peygamberimize Yönelik Karikatüre Sert Tepki: “BU AHLAKSIZ GİRİŞİMİ EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYOR VE LANETLİYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir’den tramvay filosuna yeni üye; 7.TRAMVAY DA RAYLARLA BULUŞTU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 2025 Yılı 3. DÖNEM BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Köseoğlu ve Özyıldırım ailelerinin mutlu günü NİLAY VE MERT DÜNYAEVİNE GİRDİ

Karamürsel’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı

GÖLCÜK KÖYLER ARASI GELENEKSEL 6. FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

KOSKEM, 1 haftada 145 can kurtardı

İzmit Belediyesinden Kıbrıs Gazilerine vefa ziyareti

Önce Sakarya şimdi Manisa, gece yarısı alev operasyonu BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, YANGINLARA KARŞI TEK VÜCUT

Büyükakın, genç milli yüzücüyü kabul etti

Cinemre  ve Yardım’dan Emrah Bayraktar’a ziyaret

Başiskele Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları heyecanı başladı YAKLAŞIK 3700- ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

Körfez Kent Konseyi’nden Kocaelispor’a tebrik ziyareti

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı’dan üyelerine önemli duyuru ZOBİS GÜNCELLEMELERİNDE SON TARİH 15 TEMMUZ

Kocaeli Büyükşehir’in desteğiyle pedallar bu kez umuda çevrildi; KOBİDOS’UN UMUT TURU KOCAELİ’NDE TAÇLANDI

Gölcük Trakyalılar Derneği Başkanı Ramazan Korkut, “KOCAELİ 2. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI BALKAN FESTİVALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

USTAM projesiyle sağlığa destek

Karamürsel’de Kurtuluş Haftasında Sanat Dolu Akşam

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Büyükşehir’den personele mesleki gelişim eğitimi

SPOR KENTİ GÖLCÜK’TE YAZ TURNUVALARI BAŞLIYOR

Konservatuvar mezuniyet konseriyle alkış topladı

Büyükşehir, yol ve altyapı çalışmalarını anlık takibe açtı; YOLDA KALMA, TAKİP ET

Plajlarımız TÜRÇEV denetiminden tam puanla onaylandı; KOCAELİ’NİN MAVİ BAYRAKLI 9 PLAJINA YİNE TAM NOT

Büyükşehir’den çocuklara güvenli alanlar

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Gebze Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası ADRENALİN DOLU ANLARA SAHNE OLDU

Kocaelispor, Emre Mor için devrede!

Yükleniyor

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

“Altında yaşanan iniş çıkışlar yatırımcıları telaşlandırmasın”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gürel, “Uzun vadede dövizden ve faizden daha fazla getirisi olan yatırım altındır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2