DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SAYIN VALİMİZ KOCAELİ STADYUMUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

SAYIN VALİMİZ KOCAELİ STADYUMUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, hem ulusal, hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması hedeflenen ve yapımı tamamlanan Kocaeli Stadyumunda incelemelerde bulundu.

İncelemede; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Alikahya Atatürk Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıca eşlik etti.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy incelemede yaptığı açıklamalarında; “Yapımı tamamlanan Kocaeli stadyumunda incelemelerde bulunduk. Bu stadyumun yeni sezona yetiştirilmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız; sezonun ilk maçına Kocaeli Stadyumunu hazır hale getirmektir. Kocaelispor maçlarını burada oynayacak ve bu maçların en sağlıklı şekilde gerçekleşebilmesi için arkadaşlarımız yoğun bir gayret içerisinde çalışıyorlar. Bugün bu incelemelerde eksikliklerimizin olup olmadığını kontrol ediyoruz. Yaklaşık 150 milyon TL’yi aşan bir yatırımla Kocaeli’de gerçekleştirilen Kocaeli Stadyumunun ilimize ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel sonuçlara ulaşacak maçları burada hep birlikte izlemiş oluruz.” diyen Sayın Valimiz,   yapımı tamamlanan Kocaeli Stadyumunu gezerek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.