DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphane 9 Eylül pazar günü Gölcük ve Değirmendere’de

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphane 9 Eylül pazar günü Gölcük ve Değirmendere’de

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphane 9 Eylül pazar günü Gölcük ve Değirmendere’de

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphane 9 Eylül pazar günü Gölcük ve Değirmendere bölgesinde olacağı duyuruldu.

Kocaeli’yi ilçe ilçe,köy köy,kasaba kasaba gezecek

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yaklaşık 2 aydır büyük bir heyecan ile hazırladığımız bizim için şeref ve gurur verici olan projemiz ”Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesi ” Kocaeli’mize ve Ülkücü Harekete hayırlı olsun. 2 haftalık süreç boyunca hem şehidimizi unutturmamak ,hem de köydeki yavrularımıza kardeşlerimize kitaplar,oyuncaklar v.b ulaştırmak adına Kocaeli’yi ilçe ilçe,köy köy,kasaba kasaba gezeceğiz. Kardeşlerimizle birlikte kitap okuyacak beraber öğreneceğiz. Bu araç bizim geleceğimiz,sevincimiz ve istikbalimizin devamı olacak.Böyle bir projeyi hazırlamamızda bizlere yardımcı olan il yöneticisi arkadaşlarımıza ve ilçe başkanlarımıza saygılarımızı sunarak selamlıyoruz. Bir kez daha söylemekten şeref duyarak; Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun.Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!” şeklinde açıklamada bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.