DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Temizlikte Bayram Mesaisi

Temizlikte Bayram Mesaisi

Temizlikte Bayram Mesaisi

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gölcük genelinde Kurban Bayramı Öncesi Temizlik çalışmalarına ara vermeden başarılı bir şekilde devam ediyor.

Hazırlanan program dahilinde İlçenin tüm mahallelerinde sabahın erken saatlerinden, akşam vakitlerine kadar süren genel temizlik çalışmaları, yapılan alanlardaki vatandaşları ve esnafları da memnun ederken, gösterilen bu özverili çalışmalardan ötürü de emek veren tüm çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyip teşekkür ediliyor. Aynı zamanda çevrenin daha temiz ve görsel yönden daha yaşanabilir bir ortam oluşmasına olanak sağlanıyor.

Yapılan çalışmalarla birlikte Gölcük’lü vatandaşlar Kurban Bayramı’na temiz bir ortam da girme olanağına sahip oluyor. Ayrıca vatandaşların duyarlı olarak ekiplere yardımcı olmak olması büyük önem arz ediyor. Bu hususta belirlenen kurallara, saatli çöp uygulamalarına, çöplerin ve atıkların belirlenen noktalara bırakılması yetkililerce önemle vurgulanıyor.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Rutin temizlik çalışmalarına ek olarak mahallelerde başlatılan kapsamlı temizlik çalışmalarının devam ettiği, İlçenin her mahallesinde belli periyotlarla kapsamlı mahalle temizliği çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz daha temiz bir Gölcük için çalışmalarını sürdürüyor” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.