DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Hürriyet Gölcük’ün ve İzmit’in köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

Vekil Hürriyet Gölcük’ün ve İzmit’in köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet geçtiğimiz hafta idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nda Gölcük ve İzmit’in köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem vatandaşlarla sohbet etti hem de vatandaşların bayramını kutladı.

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı’nda İzmit ve Gölcük ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Vekil Hürriyet, ‘Her zaman halkımızın içinde olacağız’

Milletvekili Hürriyet ilk olarak Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcük Belediyesi Meclis üyesi Murat Yazıcıoğlu ve Mahalle temsilcisi Hasan Yalta ile birlikte Gölcük’ün İhsaniye Mahallesinde bayramlaşma turuna çıktı. Mahallede bulunan kahveleri gezerek, vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Vekil Hürriyet Eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen ile de bir araya gelerek sohbet etti. İlçede bir takım ziyaretlerde bulunan Vekil Hürriyet, daha sonra ise İzmit’in köylerini ziyaret etmeyi de unutmadı. İzmit Belediyesi Meclis üyeleri Özcan Özer ve İsmail Kamış ile birlikte İzmit’in köylerini gezen Hürriyet, CHP’nin duayen isimlerinden olan Gökçeören Mahallesi eski Muhtar Salih Kut ve Bulduk Divanı Piroğlu Mahallesi eski muhtarı Şerafettin Duran’ı ziyaret ederek bayramlaştı. Hürriyet, İzmit Sepetçi Köyü, Hocalar Köyü ve Kulmahmut Horozum Köyü’ne de bayramlaşma ziyaretinde bulundu. Bayramların insanlar birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade eden Milletvekili Hürriyet, “Böyle zamanlarda elimden geldiğince insanların yanlarında olup mutlu günlerini paylaşmak beni çok mutlu ediyor. Sadece bayramlarda değil, gerek mutlu gerek talihsiz günlerinde insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.