DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yaz mevsiminde sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmayalım

Yaz mevsiminde sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmayalım

Bölgemizde ve ilçemizde hava sıcaklarının üzerinde seyretmesi insanlar kadar sokak hayvanlarını da etkilemeye devam ediyor. Gölcük Hayvan Aktivistileri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, ‘Yaz mevsiminin en sıcak günleri olan bugünlerde sokak hayvanlarına su ve yemek desteğinde bulunalım’ çağrısında bulundu.

Başkan Taşkın bir kez daha çağrıda bulundu

Bölgemizde ve ilçemizde sıcak havaların etkili olması insanlar kadar sokak hayvanlarını da etkilemeye devam ediyor. Sokak köpekleri duyarlı vatandaşların sayesinde bir nebze olsun su ihtiyaçlarını gidererek serinliyorlar. Ancak bu duruma hayvan sever dostlar geçici de olsa çözüm bulmaya çalışıyor. Özellikle ilçemiz Anıtpark’ta bulunan bazı esnaflar sıcaktan bunalan sokak hayvanlarının su ihtiyacını gidermek adına kendilerince çözüm bulmuşlar. Ancak her sokak hayvanı bunlar kadar şanslı olamıyor. Sizlerde sokak hayvanları için bu sıcak havalarda kapı önüne koyacağınız bir tas su bir tas mama ile birçok sokak hayvanına yardımcı olabilirsiniz. Gölcük Hayvan Aktivistileri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, ‘Yaz sıcaklarında sokakta yaşayan dostlarımız oldukça zorlanıyor. Bizler bu mevsimde onlara yemek ve su desteğinde bulunalım’ diyerek önemli bir çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.