DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yunus Marketin alanı otopark olarak kullanılmaya devam ediyor

Yunus Marketin alanı otopark olarak kullanılmaya devam ediyor

Yunus Marketin alanı otopark olarak kullanılmaya devam ediyor

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılması planlanan duble yol çalışması kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen Yunus Marketin alanı geçici olarak otopark hizmeti vermeye devam ediyor.

Zeminde oluşan bozukluğa rağmen araç sürücüleri tarafından tercih ediliyor

 

İlçemizde yaşanan trafik problemini çözmek adına Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılması planlanan ve önümüzdeki aylarda çalışmalarına başlanacak olan duble yol çalışmaları öncesinde yıkımı gerçekleştirilen Yunus Market alanının zemininde oluşan bozukluğa rağmen yinede araç sürücüleri tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Gerçekleşen yıkım çalışmasının ardından zeminde oluşan bozukluk ve yer yer dışarıda kalan demirlere rağmen araç sahipleri bu meydana araçlarını park etmeye devam ediyor.

Araç sahiplerine geçici olarak kolaylık sağlandı

 

Önümüzdeki aylarda çalışmalara başlanması beklenen duble yol çalışmaları kapsamında yıkımı gerçekleştirilen Yunus Market’in alanına araçlarını park eden sürücüler, “ İlçemizde yaşanan otopark problemine alternatif olarak geçicide olsa bu alana araçlarımızı park etmek bizleri oldukça rahatlattı. Aslında yıkım çalışmasının ardından kısa bir süre sonra çalışmalara başlanacağı için zemin oldukça kötü durumda ve araçlarımıza zarar veriyoruz. Bizler araçlarımızı bu alana park etmeye devam edeceğiz. Çalışmaların başlaması ile araçlarımızı park edecek başka bir alan bulmamız gerekecek” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.