DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

 Amiral Sağlam’da bulunan elektrik panosu tedirgin ediyor

 Amiral Sağlam’da bulunan elektrik panosu tedirgin ediyor

Amiral Sağlam’da bulunan elektrik panosu tedirgin ediyor

İlçemizde Amiral Sağlam Caddesi’nde bulunan ve zarar görmüş elektrik panosu bazı vatandaşların dikkatini çekiyor. Elektrik panosunun tehlike arz etmemesi için yetkililerin önlem almasını isteyen vatandaşlar endişelerini belirtti.

Vatandaşlar endişelerini belirtti

Gölcük’ün en işlek caddelerinden biri olan Amiral Sağlam Caddesi’nde bir detay dikkat çekiyor. Caddede bulunan bir elektrik panosu zarar görmesi birçok vatandaşı tedirgin ediyor. Bazı vatandaşlar bu elektrik panosuna karşı önlem alınması gerektiğini belirtti. Gazetemize bu konuda açıklamalarda bulunan bazı vatandaşlar, ‘Burada bulunan elektrik panosu darbe almış durumda. Allah korusun bu panonun tehlike arz etmesinden korkuyoruz. Yetkililer mutlaka önlem alacaktır ama bu konuda dikkatli olunmalı’ dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.