DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Çelik’ten Sivil Toplum Örgütlerine anlamlı çağrı

Başkan Çelik’ten Sivil Toplum Örgütlerine anlamlı çağrı

Başkan Çelik’ten Sivil Toplum Örgütlerine anlamlı çağrı

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, kültür faaliyeti yapan tüm derneklere önemli bir çağrıda bulunarak, ‘Kültürümüze sahip çıkalım’ dedi.

Toplantı 15 Eylül’de

Başkan Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada şunları belirtti: ‘’Kültürlerimizi koruma ve unutturmama da elele devletimizin resmi bayramlar ve dini bayramlarda yöresel kıyafetlerle Sivil Toplum Örgütlerini temsilen giyinerek katılmayı ilk başlatan dernek Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneğidir. Ben dernek başkanı olarak 30 Ağustos Zafer Bayramına katılarak bunu başlattım. 15 Eylül 2018 Cumartesi günü saati daha sonra belirlenmek üzere Kibaroğlu Otopark ve Yıkama yerimizde toplantımızı gerçekleştireceğiz. Gölcük’te kültür faaliyetlerini yürüten dernekleri aramızda istişarede bulunma toplantımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bizler dernek başkanları olarak ülkemizin geleceğinde bir katkımız olmasını düşünüyorum. Toplantımızda ülkemize nasıl katkıda bulunabilme konularını konuşacağız.Bu münasebetle dünyamızda yaşayan insanları ırk ayırımı yapmadan çocuklarımızı, torunlarımızı gözü yaşlı bırakmama adına bu toplantımızı gerçekleştirelim. Duyarlı Sivil Toplum Örgüt Başkan ve Yönetim Kurul temsilcilerinin katılmalarını canımız ülkemizin geleceği adına beklerim’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.