DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş Yeni Sanayi Sitesi dükkanları için müjdeyi verdi DÜKKANLAR EKİM AYINDA TESLİM EDİLECEK

Başkan Ellibeş Yeni Sanayi Sitesi dükkanları için müjdeyi verdi  DÜKKANLAR EKİM AYINDA TESLİM EDİLECEK

Başkan Ellibeş Yeni Sanayi Sitesi dükkanları için müjdeyi verdi

DÜKKANLAR EKİM AYINDA TESLİM EDİLECEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş devam eden projeleri yerinde inceledi ve projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yeni yapılan sanayi çarşısını ziyaret eden Başkan Ellibeş, dükkanların Ekim Ayı içinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Ellibeş, “418 tane sanayi esnafının hizmet üretebileceği iş yerini oluşturuyoruz”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş devam eden projeleri yerinde inceledi ve projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, “Deprem sonrası yeniden yapılan süreci içerisinde alt ve üst yapı, sportif, sanatsal, kültürel ve eğitim tesislerimizi tekrar kazandık. Günlük yaşam aksamadan devam ediyor. Kentsel dönüşüm ilçemizin öncelikli ihtiyacı. İşte halkımızın daha güvenli yaşaması öncelikli derdimiz. Denizevler ve Sanayi Kentsel Dönüşümünü başarıyla gerçekleştirdik. Sanayi Sitemiz 100 bin metre karelik bir alan. Çok geniş bir alan. 418 tane sanayi esnafının hizmet üretebileceği iş yerini oluşturuyoruz. Tabi bunun altı ve üst yapısı, sosyal yaşam alanları, ibadet alanları ile birlikte bir kompleks oluyor. Sanayi çarşısı hüviyetinden uzak bir ticaret alanı. Bina kalitesi ve kullanılan malzemeler açısından estetik açısından önemsedik” dedi.

Yeni Sanayi Sitesi’nde satılmayan 70’e yakın iş yeri kaldı

Yeşil bir sanayi çarşısı yapmak istedik diyen Başkan Ellibeş ayrıca şunları söyledi:  “Kısa bir süre öncesinde başlamıştık. Bu Yaz çok yoğun yağış oldu ve takvim aksamadan sürdü. Allah nasip ederse sanayi esnafımıza Ekim ayı içinde teslim etmeyi hedefliyoruz. Bu benim için onur verici, mutluluk verici bir şey. Ciddi bütçelerle oluşan bir dönüşüm. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile bu dönüşümü sağladık. Bizim projemizi destekledikleri için değerli bakanlarımıza, hükümetimize, alt yapısında vermiş olduğu desteklerden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimi arz ediyorum. Şu an özellikle satmıyoruz. 70’e yakın işyeri kaldı. Çok büyük talep ve istek var. Ulaşım olanakları çok iyi oldu. Güney otobanının bağlantı kolu da buradan geçecek. Kritik bir noktada konumlanmış vaziyette” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.