DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ÜZÜLMEZ KÖSEKÖY ATEŞSPOR´U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÜZÜLMEZ KÖSEKÖY ATEŞSPOR´U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÜZÜLMEZ KÖSEKÖY ATEŞSPOR´U ZİYARET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Ateşspor Kulüp Başkanı Ali Hancı, yöneticiler ve futbolcularla bir araya geldi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı herkesin takdirini toplamaya devam ediyor. Başkan Üzülmez, yoğun programı içerisinde bulduğu her fırsatta amatör sporcuları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinliyor.

ÇOCUKLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Üzülmez, ilimizin en köklü ve eski kulüplerinden olan Köseköy Ateşspor Kulüp Başkanı Ali Hancı, yöneticiler ve futbolcularla bir araya geldi. Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Üzülmez, “Herkes için sporun bir yaşam tarzı haline gelmesini sağlamak hedefindeyiz. Sporun ilk önce sağlık için yapılması gerekiyor. Gençlerimizi hayata iyi hazırlamak istiyorsak, ruhsal ve bedensel gelişimlerini dengeli ve etkili bir biçimde sağlamalıyız, spor bunun için en önemli araçtır” şeklinde konuştu.

İLÇEMİZİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ

Kartepe’de spora yapılan yatırımların başarılarla geri döndüğünü belirten Başkan Üzülmez “Kocaeli geneline bakıldığı zaman Kartepe ilçemiz spor bakımından çok zengin imkanlara sahiptir. Gençlerimizin spor yapmaları için gereken bütün yatırımlar aralıksız yapılıyor. İlçemizde amatör olarak mücadele eden kulüplerimizin başarısı hepimizi gururlandırmaktadır. Elde edilen her başarı ilçemizin tanıtımına çok önemli bir katkı vermektedir. Spor insanları bir araya getiren çok önemli organizasyonlardır” ifadelerini kullandı. Köseköy Ateşspor Kulüp Başkanı Ali Hancı, yöneticiler ve futbolcular Başkan Üzülmez’e spora verdiği sürekli ve değerli katkılar için teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.