DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’den, VATANDAŞLARA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’den,  VATANDAŞLARA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’den,

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ ÇAĞRI

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim,  çevre kirliliği ve doğanın tahribatına dikkat çekmek için sosyal medya hesabından önemli bir çağrıda bulundu.

Zaim, ‘Bu kadar kirlilik ve sorumsuzluk kabul edilemez’

İlçemizin en sevilen Muhtarlarından birisi olan ve gerçekleştirdiği kampanya ve etkinliklerle takdir toplayan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, yaptığı çağrıda şunları söyledi: ‘Sanayileşme, teknoloji, kentleşme ve bunun yanında kişilerin sorumsuzluğu çevre kirliliği ve doğanın tahribatıyla sonuçlanmakta ve bundan toplum olarak zarar görmekteyiz. Bu kadar kirlilik ve sorumsuzluk kabul edilemez. Çevre kirliliği ve doğaya saygısızlık diğer anlamıyla yaşam damarımızı kesmektir’ dedi.

Haydi! Hep birlikte bu duyarsızlığa son verelim’

Muhtar Zaim, ‘Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarlığı olarak Çevre kirliliğine dikkat çekmek, bu konuda duyarlık yaratmak için Sivil toplum Kuruluşları ve herkesin katılacağı bir çevre temizliği akşamı düzenlemek istiyoruz. Görüştüğümüz çok sayıda kişi ve kuruluş katılacağını tarafıma bildirmiştir. 07 Eylül 2018 günü Cuma akşamı 18.00-20.00 saatleri arasında; Çevre temizliği yapmak, vatandaşları uyarmak, kıyılarımıza ve doğamıza sahip çıkmak üzere tüm dost, arkadaş ve duyarlı vatandaşları kuruluş temsilcilerini ve kendini sorumlu hisseden kişileri Değirmendere Çınarlık Meydanı Yalı Mahallesi Muhtarlığı’nın önüne bekliyoruz. Şehrimiz, kıyılarımız, parklarımız çok kirli. Haydi! Hep birlikte bu duyarsızlığa son verelim. Lütfen çevremize ve doğaya sahip çıkalım. Katılacak ve duyarlı herkese teşekkürlerimle’ diyerek vatandaşlara önemli çağrıda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.