DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi Fikret Çubukçuoğlu evini DEVLETE BAĞIŞLADI

Gazi Fikret Çubukçuoğlu evini  DEVLETE BAĞIŞLADI

Gazi Fikret Çubukçuoğlu evini

DEVLETE BAĞIŞLADI

12 Eylül 1980 yılında darbe girişimi sırasında gazi olan Fikret Çubukçuoğlu, Gölcük Ulaşlı Sahili’nde bulunan 3+1 deniz manzaralı dairesini Devlet Hazinesi’ne bağışladı. Çubukçuoğlu, yaptığı açıklamada, “Evsiz yaşanır, vatansız yaşanmaz” dedi.

Gölcük İlçe Tapu Müdürlüğü’nde tören düzenlendi

Örnek bir davranış sergileyerek büyük takdir toplayan, 12 Eylül 1980 yılında darbe girişimi sırasında Gazi olan Fikret Çubukçuoğlu Gölcük Ulaşlı Sahili’nde bulunan 3+1 deniz manzaralı dairesini Gölcük İlçe Tapu Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle dairesini Devlet Hazinesi’ni bağışladı.

Kaymakam Altıntaş, “Halkımızın bu gibi önemli destekleri ile biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha da güçleneceğiz”

Törene katılım sağlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Kendisine bu konu hakkında çok teşekkür ediyoruz. Umarız vatanımız bu sıkıntıyı çabucak aşar. Bu hususta herkese önemli görevler düşüyor.Çubukçuoğlu’na teşekkür ediyoruz, umarım daha çok kazanır daha çok bağış yapar. Halkımızın bu gibi önemli destekleri ile biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha da güçleneceğiz. Bugün burada yapılan bu anlamlı törene katılmanız hepimize büyük bir gurur verdi” şeklinde konuştu.

Çubukçuoğlu, “Evsiz yaşanır vatansız yaşanmaz”

Gölcük Ulaşlı Sahili’nde bulunan 3+1 deniz manzaralı dairesini Devlet Hazinesi’ne bağışlayan Fikret Çubukçuoğlu, “Ülkemizde son zamanlarda küresel güçler tarafından büyük baskılar yaşamaktayız. Ülkemizi ekonomisi ile vurmaya çalışanlara karşı devletimizin güçlü olması için devletimize bir katkı sağlamak amacıyla ben, eşim Semra ve oğlum Muhammet Ali Çubukçuoğlu dairemizi devletimize bağışlama kararını almış bulunmaktayız. Aldığımız bu kararla bugün İlçe Tapu Müdürü Vekili Kenan İbrahim Başoğlu’nu ziyaret ettik. Değerli Müdür Vekilimiz işlemleri başlatarak yaklaşık yarım saat içerisinde bağışımızı gerçekleşti. Evsiz yaşanır vatansız yaşanmaz. Umarım herkese örnek olur. Devletimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” diyerek açıklamasını sonlandırdı. Fikret Çubukçuoğlu ailesi ile birlikte İlçe Tapu Müdürlüğü’ndeyapılan törenle imza atarak dairesini Devlet Hazinesi’ne bağışladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.