DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te paintball heyecanına var mısınız? HAYDİ GÖLCÜK SIRA SENDE

Gölcük’te paintball heyecanına var mısınız?  HAYDİ GÖLCÜK SIRA SENDE
12.09.2018
3.598
A+
A-

Gölcük’te paintball heyecanına var mısınız?

HAYDİ GÖLCÜK SIRA SENDE

Adrenalin dolu bir oyun olan ve ülkemizde de son yıllarda popülerliği artan bir strateji oyunu olan  paintball Gölcük İhsaniye Çınarlıdere Tesislerinde Gölcük Halkı ile buluşmaya devam ediyor.

İhsaniye Çınarlıdere Tesislerinde hizmet veriyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de özellikle son yuıllarda oldukça popüler olan paintball  2014 yılından beri Kocaeli paintball olarak Gölcük İhsaniye Çınarlıdere Tesislerinde hizmet veriyor. Kocaeli Paintball’un işletmeciliğini yapan İlker Mağunacı paintball turnuvaları hakkında bilgi verdi.

Temiz hava ve adrenalin dolu saatler

Kocaeli Paintball olarak Gölcük İhsaniye Çınarlıdere Tesislerinde hizmet veren İlker Mağunacı, “ Gölcük İhsaniye Karakaş Caddesinde 2014 yılından beri Kocaeli Paintball Spor Kulübü olarak İzmit bölgesine hizmet vermekteyiz. Çınarlıdere Tesisleri olarak doğal ortamında, temiz havada adrenalin dolu saatler geçirebileceğiniz ve paintball oyununun sonunda mangal yapıp ailenizle hoş dakikalar geçirebileceğiniz nezih bir ortamdır. Tesislerimizde kesinlikle alkol bulunmuyor ve dışarıdan getirilmesi de kesinlikle yasaktır” dedi.

Minimum 4- 4, maksimum 8- 8 kişilik gruplar halinde oynanıyor

Paintball  karşılaşmaları hakkında bilgi veren Mağunacı, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda oldukça popüler olan Paintball oyunu 2 gruptan oluşur ve minimum 4- 4, maksimum 8- 8 kişilik gruplar halinde oynanır. Özellikle okul, işyeri ve fabrikalar yoğun ilgi gösteriyor. Rezervasyon durumuna göre gecenin ilerleyen saatlerinde bile oyun oynatabiliyoruz.  Biz paintball oynayacak olan gruplara gerekli olan kıyafet ve takımı sağlıyoruz. Yalnız hijyen açısından bizim ayakkabılarımız var fakat müşterilerimizden ayakkabılarını kendilerinin getirmelerini istiyoruz. Paintball ilk başta bakıldığı zaman pahalı bir oyun gibi gözükebilir fakat oyunlarda kişi başı gündüz 30, akşam 35 lira gibi bir fiyatı var. Oyun başlarken verdiğimiz silahlarda 50 mermi var ve ekstra mermi için 5 lira bir ödeme alıyoruz. Toplam kaç atış yapacağı tamamen oyuncuya kalmış” dedi.

Maskelerde oluşan buhara karşı özel sprey ile çözüm bulundu

Maskelerde oluşan buharı önlemek için geliştirdikleri bir spreyin oyunu oynamaya gelen tarafından oldukça beğenildiğini ifade eden Mağunacı“Kocaeli Paintball olarak oyuncularımıza sunduğumuz en önemli farklılıklardan biri maskelerimizin buhar yapmaması için kullandığımız özel spreyimizdir. Kendi imalatımız olan bu sprey sayesinde oyuncularımıza maskeleri buhar yapmadan bir saatin üstünde oyun oynatabiliyoruz. Bu sporu daha önce oynamış olan sporcular tarafından oldukça beğeniliyor. Çünkü bu sporda görüş çok önemlidir. Spor sırasında vücut ısısı arttığı için maskeler kısa sürede buhar yapıyor ve buda oyuncunun performansının düşmesine neden oluyor. Fakat biz oyundan 15 dakika önce sıktığımız bu sprey sayesinde maskede bir tabaka oluşturuyor ve bu sayede buhar oluşmuyor.  Bu uygulamayı bildiğimiz kadarıyla Marmara bölgesinde bizden başka uygulayan yok. Buda bizi bu bölgede önemli paintball işletmeleri arasında yer almamızı sağlıyor” dedi.

“Doğanın keyfini tatmak ve adrenalin dolu bir oyun oynamaları için misafirlerimizi bekliyoruz”

Mağunacı son olarak “Bize Gölcük Halkı kadar çevre ilçelerden de yoğun bir ilgi var. Özellikle Karamürsel’den  çok yoğun bir ilgi görüyoruz. Grup halinde oynanması gereken bir oyun olduğu için okullardan ve fabrikalardan yoğun ilgi görüyoruz. Genellikle bir oyun bir buçuk saat sürüyor. Fakat bekleyen bir grup yoksa bu süre bazen uzayabiliyor. Doğanın keyfini tatmak ve adrenalin dolu bir oyun oynamaları için misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.