DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’ten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a ziyaret

Gölcük’ten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a ziyaret

Gölcük’ten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a ziyaret

Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret ettiler.

Başkan Başbay ve Yönetimi de ziyarette hazır bulundu

İzmit’te sevilen ve sayılan bir isim olan Osman Sargın, misafirlerini mesai saati dışında olmasına rağmen meclis üyesi Ahmet Yıldırım ile hizmet binası önünde karşıladı. Gölcük İznikliler Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Özdemir ile Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Çelebi ziyarette hazır bulundular.

Başkan Sargın aday olmayı düşündüğünü açıkladı

Başkan Sargın, adaylık süreci ile ilgili açıklamada bulundu. Sargın; “Önümüzdeki dönemde tekrar teşkilatımızın uygun görüşlerin alarak, aday olmayı düşünüyorum. Yaptığımız özel çalışmalarımız var. Ayrıca da planladığımız yarım kalan projelerimizi tamamlamak istiyorum. Bir İznikli olarak, halkımızın gönüllerine köprü kurmaya devam edeceğim” dedi.

İznik’in tarihçesi hakkında bilgi sunumu yapıldı

Gölcük İznikliler Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay, İznik’in tarihçesi hakkında bilgiler sundu. Başkan Başbay, yaptığı açıklamada, “İznik ilçesi Dünya’da eşine az rastlanan ve bütünüyle açık hava müzesi olan tarihi ve antik bir şehirdir. Yaz kış demeden adet bereket seçen verimli toprağı, kendine özgü iklimi ve doğal güzelliği nedeniyle tarihin her döneminde insanların ilgi odaklarından bir haline gelmiştir. İznik tarih öncesi çağlardan beri iskan gördüğünü ve çok eski bir tarihte kurulduğunu, çevresindeki prehistorik buluntulardan ve yörede bulunan bol miktardaki höyüklerden anlamaktayız. İznik Makedonya Kralı Büyük İskender’in kumandanlarından Antigonius Monophthalmos tarafından M.Ö. 316’da kurulmuştur” diye belirterek; “Tarihi otantik yapıya sahip olan İznik ilçemizi tanıma fırsatı veren değerli başkan Osman Sargın ve meclis üyesi Ahmet Yıldırım’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.