DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklı Sahili’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ALT YAPI’DA ÖNEMLİ HAMLE

Kavaklı Sahili’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor  ALT YAPI’DA ÖNEMLİ HAMLE

Kavaklı Sahili’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

ALT YAPI’DA ÖNEMLİ HAMLE

Kavaklı Sahili’nde yaşanan su baskınlarını önlemek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu atık çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Bir ay içinde tamamlanması planlanıyor

Yaklaşık bir ay önce başlayan ve bir ay gibi bir süre zarfında tamamlanması planlanan Kavaklı Sahili Yağmur suyu atık çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmaların ardından yağmur suyunun sağlıklı bir şekilde denize deşarj edilmesi amacıyla yağmur suyu hattı ve terfi merkezi yapılıyor. Bir ay içinde bitmesi planlanan çalışmaların ardından yağmur suları sağlıklı bir şekilde denize ulaştırılacak.

Su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor

Geçtiğimiz aylarda Kavaklı Sahili’nde yaşanan su baskınların bir daha yaşanmaması için hayata geçen terfi merkezi ile yağmur suları denizden karaya geçişi olmaksızın motor sistemiyle yağmur suları denize sağlıklı bir şekilde deşarj edilecek ve olası su baskınlarının önüne geçilmiş olacak.

Sahil düzenlemesine devam edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçecek olan yağmur suyu terfi merkezinin tamamlanmasının ardından yaz aylarının başında başlayan sahil düzenlemesi kaldığı yerden devam edecek.

Çalışmaları yerinde incelediler

Yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemeye gelen İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Teknik Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Altay, Planlama Yatırım İnşaat Daire Başkanı Celal Civelek, Planlama Yatırım İnşaat Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kenan Yaralı çalışma sahasına gelerek çalışmaları yerinde incelediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.