DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Köprülü Kavşakların altındaki taşlar birbirine girdi

Köprülü Kavşakların altındaki taşlar birbirine girdi

Köprülü Kavşakların altındaki taşlar birbirine girdi

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere Dörtyol Köprülü Kavşağın alt kısmına geçtiğimiz aylarda yapılan düzenleme ile dökülen taşlar ve yongalar kısa sürede birbirine girdi.

Renkler birbirine karıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı gerçekleşen ve estetik bir görüntüye kavuşan Değirmendere Dörtyol Köprülü Kavşak’ın alt kısmında bulunan taşlar ve renkli yongalar birbirine karıştı. Yaya geçidi yerine taşların ve yongaların üstünden geçen vatandaşlar zamanla yongaları ve taşları birbirine karıştırdı. İlk zamanki estetik görüntüden eser kalmayan köprülü kavşakta vatandaşlar, “Millet olarak yapılan hiçbir şeyin kıymetini bilmez olduk. Daha yapılalı kısa bir süre olmasına rağmen köprülü kavşakta bütün taşlar ve yongalar birbirine karışmış durumda. O eski görünüm ne yazık ki kalmadı. Belediye bunu yaptı ama korumak ve kollamak bizim görevimiz. Bu taşların üstünden geçmek yerine yaya geçidinden geçilmiş olunsa bu görüntülerin hiçbiri olmaz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.