DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Pazarcılar Gölcükspor’a destek verdi

Pazarcılar Gölcükspor’a destek verdi

Pazarcılar Gölcükspor’a destek verdi

 

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası öncülüğünde Pazarcı esnafları tarafından Gölcükspor’a maddi destek verildi. Gölcükspor’a maddi destek sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer geçtiğimiz Çarşamba günü Çarşamba Pazarı’nda bir tören düzenledi.

Gölcükspor’a maddi destek sağlayan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer Çarşamba Pazarı’nda tören düzenledi. Düzenlenen törene Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcükspor Kulüp Başkanı Av. Ahmet Şahin, kulüp yönetimi ve pazarcı esnafları katılım sağladı.

‘Gölcükspor çok önemli bir spor kulübüdür’

Yapılan destek için teşekkür eden Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, şunları belirtti: “Biz Gölcükspor yararına hediye çekilişi yaptık. Bu çekiliş için Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer ile yönetimi çekilişte 50 adet bilet aldılar. Bugünde bizler Pazarcılar Odamızı ve pazarcı esnaflarımızı bu destek için burada teşekkür ziyaretinde bulunduk. Gerçekte süreç içerisinde pazarcılar odamız ve Gölcük dinamikleri ile birlikte kulübümüze çok üst düzeyde destekler veriliyor. Biz bundan dolayı çok memnunuz. İnşallah diğer odalarımız, diğer sivil toplum örgütlerimiz Gölcük’ün en önemli markası Gölcükspor olduğunu ve bu ilçenin ülke çapında tanınmasında en büyük etken olduğunu farkına varır. Bugün Gölcük Bayrağı Cizre’de, Diyarbakır’da, Malatya, Erzincan, Erzurum’da temsil ediliyorsa bu da Gölcükspor sayesinde oluyor. Daha doğrusu Gölcükspor sadece 22 oyuncu ile sadece sahada top oynamadığı bir kurum değil, daha önemli görevi olan bir kurumdur. Bu yüzden de daha çok desteği hakediyor. Sağolsun Gölcük Pazarcılar Odamız bu desteği sağladılar, kendilerine birkez daha teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.