DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sırf Tiyatro İkinci Şubesini Değirmendere’de açtı

Sırf Tiyatro İkinci Şubesini Değirmendere’de açtı

Sırf Tiyatro İkinci Şubesini Değirmendere’de açtı

Gölcük’ü başarılı oyunlarıyla en iyi şekilde temsil eden Sırf Tiyatro geçtiğimiz Cumartesi günü Değirmendere’ye ikinci şubesini açtı.

Açılışa ilçe protokolü de katılım sağladı

Açılışa Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre ve Tiyatro Grubu ev sahipliğini yaparken, siyaset ve sanat çevreleri açılışa yoğun ilgi gösterdi.  Açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, siyasiler, tiyatrocular ve çok sayıda katılım sağlandı. İlçemizde Merkez Kapalı Çarşı’da uzun zamandır tiyatro çalışmalarını sürdüren ve çeşitli kurslarla ilçe halkına hizmet veren Sırf Tiyatro, Değirmendere’de Cumhuriyet Caddesi, Barış Apartmanı adresinde olacak.

Ellibeş, ‘İnşallah burada da önemli çalışmalara imza atarsınız’

Başkan Ellibeş açılış öncesinde yaptığı  konuşmada, “Gölcük adına bu açılış çok önemli bir gelişme. Sanatta da her geçen gün ileriye gidiyoruz. Vatandaşlarımızı, gençlerimizi, tiyatroyla buluşturan Sırf Tiyatro emin adımlarla büyüyor. İnşallah burada da önemli çalışmalara imza atarsınız. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. Konuşma sonrasında açılış kurdelesini Başkan Ellibeş alkışlar arasında kesti.

Cinemre’den Değirmenderelilere çağrı

Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre,  “Burada Değirmendereliler tiyatroyu buluşturmanın yanında her yaş grubuna drama kursları vereceğiz. Dramanın çocukların ve insanların zihin gelişiminde ne kadar etkin rol oynadığı tartışmasız bir gerçektir. Ben Değirmenderelilerin bu kurslara büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum. Bunun yanında da birçok sanatsal faaliyetimiz olacak. Organizasyon işlerimizde Gölcük’te olduğu bu merkezden de yönetilecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.