DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

VALİ AKSOY GAZİ ÇUBUKLUOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

VALİ AKSOY GAZİ ÇUBUKLUOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

 

Gölcüklü Gazi Fikret Çubukçuoğlu, Vali Aksoy’u ziyaret etti

VALİ AKSOY GAZİ ÇUBUKLUOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

Ülke ekonomisine destek amacıyla Gölcük Ulaşlı sahilinde bulunan evini devlet hazinesine  bağışlayan Gazi Fikret Çubukçuoğlu, beraberindeki Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve ailesi ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek,  kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Aksoy, ‘Gazimize örnek davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum’

Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; Gazimiz kendi adına kayıtlı evi devletimize bağışladı ve bağışladığı evin tapusunu bize getirdi. Özellikle kendisine bu örnek davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Burada önemli olan miktar değil, önemli olan vatandaşımızın duyarlılığıdır. Kendisi Gazi olmasına rağmen böyle bir hassas davranışta bulundu. Kendisine bu örnek davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.diyen Vali Aksoy, bu hassas davranışından dolayı Gazi Fikret Çubukçuoğlu’na ve ailesine teşekkür etti.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.