DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE İYİ DİLEK TEMENNİSİ

VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE İYİ DİLEK TEMENNİSİ
12.09.2018
2.602
A+
A-

Gölcük Barbaros İlkokulu Müdürü Uğur Okkirman’dan

VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE İYİ DİLEK TEMENNİSİ

Gölcük Barbaros İlkokulu Müdürü Uğur Okkirman, Anasınıfı ve 1. Sınıf Okula Uyum Haftası kapsamında velilere ve öğrencilere iyi dilek ve temennilerinde bulundu.

Okkirman, “Velilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum”

2018-2019 eğitim öğretim yılının 17 Eylül 2018 tarihinde başlayacak olması nedeniyle 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde Anasınıfı ve 1. Sınıf Okula Uyum Haftası’na yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Bu bağlamda Gölcük Barbaros İlkokulu Müdürü Uğur Okkirman konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Okul öncesi eğitim ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin, alışkın olduğu ev ortamından ayrılarak değişik özellikler taşıyan okul ortamına geçişi belli bir uyum sürecini gerektirmektedir. Velilerimize ve öğrencilerimize 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başarılı ve huzurlu iletişim içinde bir yıl olmasını diliyorum” diyerek açıklamasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.