DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı yarın başlıyor HAYDİ ÇOCUKLAR OKULA

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı yarın başlıyor  HAYDİ ÇOCUKLAR OKULA

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı yarın başlıyor

HAYDİ ÇOCUKLAR OKULA

Yeni Eğitim ve Öğretim yılı yarın başlıyor. 3 aylık uzun yaz tatili sona erdi. Artık ders zamanı geldi çattı. Yarın başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılında ilçemizde yaklaşık 28 bin 888 öğrenci ders başı yapacak.

Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun

İlçemizde eğitime verilen destekle hem başarı ortalaması yükseliyor hem de öğrenciler modern, çağdaş ve çağın gerektiği teknolojileri içerisinde barındıran okullara kavuşmuş durumda. Gölcük Yerel Yönetiminin başarılı projesi sayesinde Gölcük’te neredeyse yenilenmedik okul kalmadı. Yarın tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor.

Gülsuyu, ‘Sizler geleceğin bilim insanı, öğretmenleri, yöneticilerisiniz’

Bu münasebetle Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yarın başlayacak olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı öncesi yaptığı açıklamada, “Değerli yönetici arkadaşlarım, öğretmenlerim ve öğrencilerim, 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi tüm eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Sevgili Öğrencilerim, Yeni bir eğitim-öğretim dönemine girmenin heyecanı içindeyiz. Tüm tatiller gibi bu yaz tatiliniz de nihayetine erdi, son buldu. Artık ders başı yapmanın, kalemle kâğıdın arkadaşlığına ortak olmanın zamanı geldi. Sizler geleceğin bilim insanı, öğretmenleri, yöneticilerisiniz. Bu vasıflar çağın teknolojik gelişmelerini takip eden, kendisini yetiştirmiş, çağı yakalayan insanlar olmanızı gerektirir. Bununla birlikte insani değerlerini koruyan, bayrağına, tarihine ve milletine bağlı, hür bir düşünce yapısına sahip olmalısınız. Değerli Velilerimiz, Bu yeni eğitim öğretim döneminde de sizlere de büyük görevler düşüyor. Çocuklarınızın gelişimlerini ve başarılarını takip ederek okullarımızla işbirliği ve iletişim içerisinde olmalısınız. Başarı da ilgili bir anne babanın rolü hiçbir zaman yadsınamaz. Çocuklarınızla kuracağınız sıcak ve samimi bir diyaloğun onları nasıl yüreklendireceğini, motive edeceğini ailecek, hep beraber göreceksiniz’ dedi.

Gölcük’te 28 bin 888 öğrenci ders başı yapacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ayrıca, ‘Gölcük’te 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 1703 Öğretmen ve İdareci görev yapacak. 1244 derslikte 28 bin 94 resmi ve 794 özel olmak üzere toplamda 28 bin 888 öğrencimiz bulunmaktadır’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.