DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği’nden CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL TÜRKÜ DİNLETİSİ 

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği’nden  CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL TÜRKÜ DİNLETİSİ 

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği’nden

CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL TÜRKÜ DİNLETİSİ 

+1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle  Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu ile birlikte ilçemizde “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı türkü dinletisi gerçekleştirdiler.

Down Sendromlu bireyler türkülere eşlik ettiler

İlçemizde coşkuyla kutlanana Cumhuriyet bayramı töreni sonrasında +1 Fark İle Gölcük Down Sendromlar Derneği düzenlediği etkinlik ile Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu ile birlikte ortak bir projeye imza atarak Özserbesler pastanesi önünde “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı türkü dinletisi programı gerçekleştirdiler. Özserbesler Pastanesi’nin önünde gerçekleşen türkü dinletisine Down Sendromlu çocukların aileleri başta olmak üzere Gölcüklülerden yoğun ilgi gördü. Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu gençleri program boyunca Atatürk ve Cumhuriyet konulu türküleri ile gelen konuklara unutulmaz bir konser verdiler. Konserin bir kısmında Down Sendromlu bireyler ellerinde ki bayraklar ile sahneye çıkarak Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu gençlerin söylediği türkülere eşlik etmeleri gelen konuklar tarafından oldukça beğenildi.

Abanoz, “Türkçe topluluğu ile İnşallah daha güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz”

Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu ile birlikte düzenledikleri “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı türkü dinletisi programı hakkında düşünceleri dile getiren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek  Başkanı Belgin Abanoz, “ Kocaeli Üniversitesi  Türkçe Toplumu böyle bir proje için bizden destek istemeleri ve ortak bir projede yer almaktan çok mutluyum. Özellikle Gölcük’te böyle bir projeye dahil olmak beni çok mutlu etti.  Daha önceden de Türkçe toplumu ile bir tiyatro gösterimiz olmuştu Çanakkale Savaşı ile alakalı. Böyle bir etkinlikle de bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Gölcük’te bu tür etkinliklerin artmasını ve bizimde içinde yer almamızı daha çok istiyoruz. Türkçe topluluğu ile İnşallah daha güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz”dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.