DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

14 TGF yöneticisi Gebze basınıyla buluştu TGF startı Gebze’den verdi

14 TGF yöneticisi Gebze basınıyla buluştu  TGF startı Gebze’den verdi

14 TGF yöneticisi Gebze basınıyla buluştu

TGF startı Gebze’den verdi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun yönetim kurulu yeni çalışma dönemine Gebze’den start verdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğindeki toplantıya, geçen hafta Ankara’da yapılan genel kurulda güven tazeleyen Yılmaz Karaca’nın yeni yönetim kurulunda yer alan 14 cemiyet başkanının yanı sıra bölgemizdeki basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kuruluna seçilen Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun yaptığı konuşmada, “4 yıl önce Kocaeli Gazeteciler cemiyetine seçildiğimde tüm yöneticilerimizle ilk önce Gebze basını ile buluşmuştuk. Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na seçildiğimde de tüm yöneticilerimizle ilk önce Gebze basını ile buluştuk. Benim için çok özel bir akşamdı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarımıza, bize her zaman destek veren Gebze basınımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da, cemiyet olarak her zaman üyelerinin ve meslektaşlarının yanında olduklarını belirterek, “Yaptığımız çalışmalar ve projelerle Türkiye’de örnek bir cemiyet haline geldik. Sizlerin desteği ile daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz “ dedi.

KARACA:GEBZE’DEN START VERDİK

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı konuşmada,  “Büyük bir camia olan TGF’deki yol arkadaşlarımızdan Gebzeli değerli meslektaşım Levent Altun’un TGF Yönetim Kurulu’nda, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sevgili Kardeşim Çetin Gürol’un da TGF Yüksek İstişare Kurulu’nda Kocaeli ve Gebze’yi temsil etmeleri son derece anlamlıdır. Her iki meslektaşımız, görev yaptıkları Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında, meslektaşları için Türkiye’ye örnek teşkil eden kıymette büyük hizmetlere imzalarını atmışlar ve hizmet çıtasını hayli yükseltmişlerdir. O nedenle, yeni hizmet dönemi startını, Gebze’den verme kararı aldık. TGF büyük bir ailedir ve bizler Gebzeli meslektaşlarımızla her zaman omuz omuza olduğumuzu, her daim de güç birliği yapacağımızı buradan haykırmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

BASININ SORUNLARI DİLE GETİRİLDİ

Daha sonra Gebzeli gazeteciler söz alarak mesleki sorunlarını ve görüşlerini dile getirdiler. Özellikle son dönemdeki baskı maliyetleri dile getirilirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin yöneticileri de katılırken, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti İdare Amiri İsa Turhan ve yönetim kurulu üyesi Nebiye Azak da meslektaşlarıyla yakından ilgilendiler.

LEVENT ALTUN GENEL SEKRETER YARDIMCISI

Bu arada TGF’nin Gebze toplantısında, Genel Kurulun hemen sonrasında yapılan Yönetim Kurulu görev dağılımı da açıklandı. Buna göre Genel Başkanlık görevine Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca yeniden getirilirken, Genel Başkanvekilliklerine Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir seçildiler. TGF’de, genel başkan yardımcılıklarına da Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer,  Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş ve Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı getirildi. Genel Sekreterlik görevini Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici üstlenirken, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun da Genel Sekreter Yardımcılığına seçildi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’ın yeniden Genel Sayman olduğu TGF’de, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, TGF Kadın Gazeteciler Komisyonu Başkanı, Parlamento Basın Mensupları  Derneği Başkanı Hasan Özgür Özen de İnternet ve Sosyal Medya Komisyonu Başkanı oldu. Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Çimen ve Çanakkale 18 Mart Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İlker Ülker ise yeni dönemde TGF Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. Öte yandan Gebze’deki toplantıda, TGF’nin 58. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nın Kasım ayı içerisinde Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Zonguldak’ta yapılması kararlaştırıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.