DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

19 Mayıs Caddesi üzerindeki kötü koku giderildi VATANDAŞLAR VE ESNAFLAR RAHAT BİR NEFES ALDILAR

19 Mayıs Caddesi üzerindeki kötü koku giderildi  VATANDAŞLAR VE ESNAFLAR RAHAT BİR NEFES ALDILAR

19 Mayıs Caddesi üzerindeki kötü koku giderildi

VATANDAŞLAR VE ESNAFLAR RAHAT BİR NEFES ALDILAR

İlçemiz 19 Mayıs Caddesi’nde geçtiğimiz haftalarda yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan kötü kokular çevreye yayılıyordu ve çevredeki esnaflar ve vatandaşlar kokudan dolayı caddeden geçerken rahatsız olduklarını Gazetemize dile getirmişlerdi. Dün İSU yetkililerinin çalışmaları sonrasında bu sorun çözüldü. Hem vatandaş hem de esnaflar rahat bir nefes almış oldular.

Esnaflar ve vatandaşlar bu soruna acilen çözüm istiyorlardı

İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan 19 Mayıs Caddesi’nde geçtiğimiz haftalarda yetkili ekipler tarafından yapılan kazı çalışması sonrası oluşan kötü kokuların çevreye yayılması vatandaşlar ve esnafları rahatsız etmeye devam ediyordu. Cadde de esnaflık yapan ve bu kötü kokudan rahatsız olduklarını sürekli Gazetemize dile getiren çevredeki esnaflar ve vatandaşlar bu sorunun acilen çözüme kavuşmasını istiyorlardı.

İSU yetkilileri, “Gerekli çalışmalarımızı yaptık”

19 Mayıs Caddesi’ndeki bu sorun dün İSU yetkililerinin çalışmaları sonrasında onarılarak eski haline getirildi. Hem vatandaş hem de esnaflar rahat bir nefes almış oldular. Konu ile ilgili Gazetemize açıklamalarda bulunan İSU yetkilileri, “Çalışmalar neticesinde tıkanan kanalı çözdük ve yeni kanal şebekesine bağlanıldı. Artık kötü bir koku cadde üzerinde olmayacak. Gerekli çalışmalarımızı yaptık” dediler.

Vatandaşlar ve esnaflar, “Yetkili ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz”

Vatandaşlar ve esnaflar yaptıkları açıklamada ise, “Geçtiğimiz haftalarda yetkili ekipler tarafından yapılan kazı çalışması sonrası kötü kokular çevreye yayılmaya devam ediyordu. Biz bu caddenin esnafları olarak doğru düzgün işimizi yapamaz hale gelmiştik. Müşterilerimiz bile bu kokudan rahatsız olup alışverişlerini dahi yapamıyorlardı. Hem kötü bir görüntü hem de çevreye yayılan bu kötü koku cidden rahatsız verici olmuştu. İSU yetkililerinin çalışmaları ile bu sorun çözüme kavuştu. Yetkili ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.