DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

250 AŞURE DAĞITILDI

250 AŞURE DAĞITILDI

Engelliler Derneği 5. Geleneksel Aşure Dağıtımını gerçekleştirdi

 

Gölcük Engelliler Derneği 5. Geleneksel Aşure Dağıtımını Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. Aşure dağıtımının ardından vefat eden engelliler başta olmak üzere tüm vefat edenlerin ruhuna Mevlidi Şerif okutuldu.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Engelliler Derneğinin bu sene 5’incisini gerçekleştirdiği aşure etkinliğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürü Abdulhalik Köse, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Çetin Seymen, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç, Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

Bat, “ Bu sene beşincisini gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğini Mevlam kabul eder inşallah

Aşure dağıtımı öncesinde kısa bir konuşma yapan Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, “ Bu sene beşincisini gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğini Mevlam kabul eder inşallah. Bu sene aşure ikramımızdan sonra bir okumamız gerçekleşecek. Vefat eden tüm engelli kardeşlerimizin, ablalarımızın, ağabeylerimizin ruhu için okumamızı yapacağız. Her sene bu güzelliği yaşıyoruz. Bu ortamı yaşıyoruz ve hamd olsun bu birlikteliği bu beraberliği sağlayabiliyoruz. Tabi bu güzellikleri büyüklerimizin sayesinde gerçekleştiriyoruz. Kendilerine bu konuda çok teşekkür ediyorum. Bize her zaman ne dediysek yanımızda oldular. Ben kendilerine yeniden herkesin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Microsoft Ofice Word Belgsi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.