• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

AK Parti Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi YENİDEN TARİH YAZACAĞIZ

Genel 4.10.2018 12:50:41 0
AK Parti Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi  YENİDEN TARİH YAZACAĞIZ

AK Parti Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi

YENİDEN TARİH YAZACAĞIZ

Gölcük Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz Salı akşamı Daraltılmış İlçe Danışma Meclis toplantısı düzenlendi.
Toplantıya, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, parti meclis üyeleri ve çok sayıda partililer katılım sağladı.

‘Yeniden zafere inanıyoruz’

Toplantıda ilk olarak konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, selamlama konuşmasının ardından, ’12 seçimin geride bırakıldığını ve bu seçimleri her zaman zaferle sonuçlandırdıklarını söyledi. Alp; “Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan seçimde biz teşkilat olarak çalışmalarımızın sonucunu zaferle tamamladık. Bu çalışmalardan dolayı tüm teşkilat arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Önümüzde yerel seçim var. Bu seçimde de aynı performansla çalışarak çıtamızı daha da yükselteceğiz. Önümüzdeki bu seçimde ise yeniden tarih yazmaya talibiz. Bu çalışmalarla bu tarihi de yazacağımıza eminim. Bu seçim çalışmaları için yol haritamızı belirledik. Yol haritamızı Genel Merkezin sürecine göre hareket ederiz” şeklinde konuştu.

‘Yerel seçimlerde zafer bizim olacak’

Alp; “Buradan yerel seçimleri için altını çizerek bir şey ifade etmek istiyorum. Hiç kimse kuşku duymasın 2019 Mart yerel seçimlerde zafer bizim olacak. Yine zafer milletimizin olacaktır. Yine zafer AK Parti olarak bizlerin olacak. Bu seçimde yine Gölcük Belediyesinde AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. Bu bağlamda ben şahsım olarak, teşkilatım olarak ve milletimiz olarak kol kola, omuz omuza ve sırt sırta bu seçimleri kazanacağımıza burada ifade etmek isterim. Değerli arkadaşlar yerel seçimlere sokaklar artık ısınmaya başladı. Herkes bir şeyler konuşmaya başladı. Bu bağlamda ifade etmek istedim. Süreç başlamadan önce yerel yönetimlerle alakalı hiç kimsenin kendi başına hareket etmesini başta Genel Merkez olmak üzere hiç kimse tarafından uygun görülmüyor. Süreç başlar gerek başkan aday adayları gerekse de meclis üyeliği ile alakalı süreç içerisinde teşkilatın üslüne uygun yaraşık yapıya göre süreci hep beraber yaşıyoruz. Bunun haricinde nasıl hareket ediliyorsa bunu özellikle söylüyorum, Genel Merkezimizde her şey not alınıyor. Ona göre Genel Merkez gereğini yapacaktır. Değerli arkadaşlar geçen haftalarda Birleşmiş Milletler toplantısında Cumhurbaşkanımızın Dünyanın gözü önünde haksızlığı adaletsizliği zulmü ve herkesin önünde bu zulmü yapanlara gözünün içine baka baka ifade etti. Tüm dünya ülke ve millet olarak ve bizler olarak mazlumun yanında olmak haksızlığın karşısında olan ve adaletsizliği ifade eden tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tek lider Türk milletidir. İşte böyle bir milletin mensubu olarak Recep Tayyip Erdoğan’la yol yürümek elbette ki bizim için çok büyük bir şanstır. Ben kendi adıma söylüyorum, ben kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Ülkemize bedel ödetmek istiyorlar

“194 Ülkenin hangi Lideri zalime, “siz zalimsiniz” demiştir?” diyen Başkan Alp; “Bunu da söylemenin de bir bedeli vardır. Bize bedel ödetmek için her türlü tezgah yaptılar. Ama yine başaramadılar. Bugün ekonomi ile aynısını deniyorlar. Ama millet olarak iktidar olarak bu oyunları bozmak için gayret sarf ediyoruz. Evet bir ekonomik türbülans içerisindeyiz. Bunları yok sayamayız. Dün nasıl bunların üstesinden geldiysek, bu günde bu zor günleri atlatacağız. Yeter ki bir olalım, iri olalım, kardeş olalım. Bizim tek ihtiyacımız olan da budur” diye konuştu.

Başkan Alp, MHP’nin af önerisi konusuna da değinerek, “Fakat toplum vicdanını incitmeyecek her türlü ülke adına, millet adına  AK Parti olarak imza atacağız. Burada en önemli olan Milletimizin vicdanını incitmemektir. Değerli arkadaşlar İttifak konusuna gelince ülke adına, millet adına yol yürüyorsa her partide ittifak edebilir. Bu konuyla ilgili yapılan toplantılarda dile getirilmiştir” diyerek konuya açıklık getirdi.

Ellibeş, “AK Parti ailesi olarak bizler çok güçlü bir aileyiz” 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı konuşmada, ”Ben her zaman söylüyorum biz AK Parti ailesi olarak güçlü bir aileyiz. Aile kavramı Müslüman Türk toplumunda ne kadar önem arz ettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ailenin sağlıklı ve huzurlu yoluna devam etmesi en büyük hedefimdir. Ama maalesef dışarıdan bir takım müdahaleler her aileye olduğu gibi bizim aileye de olabilir. Bu da doğaldır. Biz güçlü bir ailenin ferdi olarak fitne, fesat ve figürü aramıza sokmadık. Bu hususta atılımlar içerisinde olanlar vardı. Ama biz bunları aramıza sokmadık. Bundan sonra sokmayacağız. Bu ekip bu teşkilat onların nezdinde bu tür fitne, fesat ve figür peşine koşanlara fırsat vermeyecektir. Değerli dava arkadaşlarım yerel seçimlerde sizlere çok önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu kadronun bu şekliyle bir başka yönetime teslim etmek bir düşüncemiz yok. Biz hep bu doğrultuda çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Siyaset farklı bir iş, siyaset hepimiz açısında farklı alanlara gelir. Ama doğru yolu bir tanedir. Nihayetinde varmak istediğimiz hedefe varabilmemiz için en iyi şekilde çalışmaktır.”

“Boynumuzu yere eğecek bir hata veya yanlış yapmadık”

Başkan Ellibeş, “2004 yılında Yüce Rabbim nasip etti teşkilatımızın gayretli çalışmaları sonucunda bayrağı yere düşürmedik ve İsmail Barış abimizden bayrağı teslim aldık. 2009 geldi belediyeler birleşti. Yine biz seçime girdik, güçlü bir şekilde tekrar AK Parti bayrağını güçlü bir şekilde diktik. 2014 geldi bu tarihte de tarih yazdık. 3 dönem üst üste Gölcük’te yerel seçiminde ilk defa kazandı. Bu da seçim tarihinde ilk defa oluyor. Bunlar çalışmanın karşılığıdır, emeğin karşılığıdır. Alın terinin karşılığıdır. Bu şansla asla izah olmaz. Bu çalışma Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin Türkiye genelinde yapmış olduğu çalışmalar bu Gölcük ve Kocaeli de ortak senkronize yapılan çalışmalardır. Bugüne kadar birlikte yapmış olduğumuz çalışmada yüzünüzü kızartacak ve boynumuzu yere eğecek bir hata veya yanlış yapmadık” diye açıkladı.

Hizmetin getirilmesi tek başına yeterli değil 

“Burada az iş yaptık çok iş yaptık değişik kriterlere dayalı bir şeydir. Mutlaka önemlidir ama, öncelikli husus yolsuzluğa, usulsüzlüğe, ahlaksızlığa bulaşmadan seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz hizmetlerin önceliklerinden başlayıp tek, tek icra ederek bu gün seçim takvimine baktığımızda yüzde 90 tamamlamış olduk. Burada şu sonuç çıktı; her şey bitti yapılacak bir şey kalmadı. Hizmetin getirilmesi tek başına yeterli değil. Bunu hep birlikte gerçekleştirdik. Hizmeti yaparken hangi kriterlere göre yaptın? Eşitliği adaletli olması en önemlidir. Burada gönül köprüsü vatandaşlarla olması yeterli bir sebeptir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Projeler hakkında bilgi verdi

Başkan Ellibeş, toplantıda yaptıkları önemli projelerden Tarih Koridoru, Yazlıktan Değirmendere Yalı Evleri, Tabiat Parkı gibi önemli projeler hakkında bilgi verdi.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16