DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti’nin muhtemel adayı İdris Alp, HAYALLER GERÇEK OLACAK

AK Parti’nin muhtemel adayı İdris Alp,  HAYALLER GERÇEK OLACAK

AK Parti’nin muhtemel adayı İdris Alp,

HAYALLER GERÇEK OLACAK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, gündemi değerlendirerek, önemli açıklamalarda Gölcüklülerin hayallerinin gerçek olacağını belirtti.

‘Kimse Türkiye’yi hesaba katmadan bir iş yapamaz’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Biliyorsunuz ki dünyayı yakından ilgilendiren 4’lü zirve ülkemizde yapıldı. Dünyanın ortasına oturacak zirveye ev sahipliği yaparak rolümüzü tüm dünyaya gösterdik. Bu gerçekten çok önemli bir gelişme. Artık şu net; kimse Türkiye’yi hesaba katmadan bir iş yapamaz. Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan çok önemli coğrafi yapıya sahip bir ülkedir. O yüzden dünya ülkelerinin gözü Türkiye’de. Bizler bu tezgahları önceden gördük ve milletimizle ülkemize yapılan bu operasyonları bertaraf ettik’ dedi.

‘Türkiye’de şu anda ekonomik bir savaş halindedir’

Açıklamalarını sürdüren Alp, ‘Ekonomi ile ülkemize yapılan operasyon dikkat çekiyor. Artık sıcak savaşlar bitmiştir. Savaşlar ekonomi ile yapılmaktadır.  Türkiye’de şu anda ekonomik bir savaş halindedir. Bizler sabırla bunu da bertaraf etmekteyiz. Türkiye zor süreci atlatmaya başlamıştır. Ekonomideki dalgalanmalar doğru politikalarımız sonucunda sona ermektedir’ diye konuştu.

‘İstanbul Havaalanı gerçekten büyük bir şaheserdir’

Yeni açılan İstanbul Havaalanı hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümünde Türkiye dünyanın en büyük havaalanının açılışını gerçekleştirmiştir. İstanbul havaalanı gerçekten büyük bir şaheserdir. Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş yıldönümünde bu eser tüm zorluklara rağmen ülkemize kazandırılmıştır. Muhalefet Partileri de buna karşı çıkmak yerine ülkemiz için desteklemelidir. Şunu yeniden belirteyim; Türkiye şaheser bir eser kazanmıştır. İstanbul Havaalanı Türkiye’nin kendisine güvenini herkese ispatlamıştır’’ dedi.

‘Türkiye bayrak ipliği bile üretilemeyen bir dönemden bugüne gelmiştir’

Alp, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın olduğu günde Mustafa Kemal Atatürk’e asıl sahip çıkmak ortaya eser koyarak olmaktadır. Türkiye bayrak ipliği bile üretilemeyen bir dönemden bugüne gelmiştir. Vatanımız için milletimiz için şehitlerimiz ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz’ şeklinde konuştu.

‘Ekonomide olumlu noktaya geliyoruz’

Açıklamalarına devam eden Alp, ‘’Ekonomik türbülansa girdik.  Fakat döviz ülkemizde artık olumlu noktaya geliyor. Üretimler yaparak bu verileri alacağımızı göreceğiz. Ağır türbülansı atlatacağız. Tüm ekonomiyle ilgili iyimser tabloyu hissedeceğimize inanıyorum’’ diye konuştu.

‘AK Parti’de bir seçim biter bir seçim başlar’

‘Yerel seçim çalışmalarımıza bazı partiler adaylarını çıkarttı bazıları çalışmalarına başlıyor. Bizler 13 seçim geçirerek tüm kadrolarımızla seçimlere hazırız. Yol haritamız beli sürecimiz belli. Genel Merkezimizin kararını bekliyoruz. Ana kademimizin ne kadar güçlü olduğunu süreç başladığında herkes görecek. Gerçi adayımız belli olmadan bizler seçim çalışmalarımıza her gün çalışmaktayız. AK Parti’de bir seçim biter bir seçim başlar. Bu kapsamda bizlerin yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Seçimi en yüksek oyla almaya bakarız. Bizim için önemli olan budur. Biz iç çekişmeler yerine birlik ve beraberliğimizle 2023 hedeflerimize ulaşmayı bekliyoruz. Böylesi saldırı altında olan bir ülke olarak bizi ayrıştırmak isteyenler bugüne kadar avucunu yaladı yine avucunu yalayacak. Millet olarak mevzu vatan olduğunda milletimiz ve tarihte ecdadımız bunu hep göstermiştir. Kentin dilinden anlayan bir yapıya sahibiz. Gölcük’ün sorunlarını bilen bir yapıya sahibiz. Milletimizin hayallerini gerçek yapacak AK Parti’dir. Sürprizlerimiz olur, vatandaşlarımız nasıl Gölcük hayal ediyorsa, vatandaşlarımızı hayallerine kavuşturacağız. Gölcük’te özlemleri paylaştıracağız.’

‘Bizler asgari ücretlilerin talebi ve beklentileri doğrultusunda olmasına dikkat ediyoruz’

Asgari Ücret zam konusunda düşüncelerini belirten Başkan Alp, ‘Asgari ücretlilerin beklentilerine cevap verecek bir karar alınacağına inanıyorum. Bizler asgari ücretlilerin talebi ve beklentileri doğrultusunda olmasına dikkat ediyoruz. Bu kadar enflasyonun ve ürün artışın sonrasında asgari ücretlilerimizin de beklenti oluşacak. Asgari ücretlilerin beklentisini asgari ücretlilerimizi ezdirmemek koşuluyla karar alınacağına inanıyorum’ dedi.

YORUMLAR

  1. esnaf dedi ki:

    halkın sizlere karşı tepkisi var ama hala kuyruğu dik tutuyorsunuz gölcüğü ne hale getirdiniz ankara bu sehemcilere ne zaman dur diyecek

  2. Gölcüklü41 dedi ki:

    Aday belli bile ne idrisi ne abişi. 🙂 merhaba adayımız Doktor bey yada avukat bey diğerlerinin tahsili ve vizyonu yetetsiz

  3. Tarik Guvener dedi ki:

    Golcuge senin kadar calisan bir parti baskani gelmemistir baskanim, simdiden belediye baskanli adayliginiz hayirli olsun..