DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan İşeri’den ilçe dinamiklerine ziyaret

Başkan İşeri’den ilçe dinamiklerine ziyaret

Başkan İşeri’den ilçe dinamiklerine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Gölcük’te belediye başkanlığına aday olması beklenen İsmet İşeri ilçemizin dinamiklerini ziyaret ederek olası adaylığı için nabız yokluyor. Başkan İşeri’ye ziyaretlerinde yönetimi de eşlik etti.

Hemşehri derneklerini ve gazileri ziyaret ettiler

Yaklaşan yerel seçim öncesi çalışmalarına başlayan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri yönetimi ile birlikte ilçe dinamiklerinden olan Hemşehri derneklerini ve gazileri ziyaret ederek nabız yoklamaya başladı. 12 Ekim’de kararını açıklayacak olan CHP Gölcük İlçe Başkanı ilçemizde bulunan hemşehri derneklerinden Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya ve Yönetimini, Gölcük Giresunlular Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Şinasi Dede ve Yönetimini, Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Yavaşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret etti.

İşeri, “Ülkemiz ekonomik olarak zor bir süreçte

Başkan İşeri kent dinamiklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde dernek başkanlarına ve yönetimlerine ziyaret isteklerini kırmadığı için teşekkür etti. Başkan İşeri, ülkemizin ekonomik olarak zor bir süreçte olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerektiği uyarısında bulundu. İktidarın 16 yıllık süreçte yaptığı hatalar nedeniyle bugünkü krizi yaşadığımızı belirten İşeri, olası belediye başkanlığı adaylığı konusunda da başkanların nabzını yokladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.