DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Taşkın Değirmendere’deki o olaya sert tepki gösterdi HANGİ VİCDANLA O HAYVANLARI ÖLDÜRDÜNÜZ?

Başkan Taşkın Değirmendere’deki o olaya sert tepki gösterdi  HANGİ VİCDANLA O HAYVANLARI ÖLDÜRDÜNÜZ?

Başkan Taşkın Değirmendere’deki o olaya sert tepki gösterdi

HANGİ VİCDANLA O HAYVANLARI ÖLDÜRDÜNÜZ?

Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, Değirmendere’de kedilere yapıldığı iddia edilen vahşete sert tepki göstererek, kedi evlerini yıkan operatörün ve yıktıran çiftin cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Taşkın, ‘Barınak arsa sahibinin izniyle yapılmış, barınağı yıkan ve yıktıran suç işledi’

Konuyu Gazetemize değerlendiren Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, ”Değirmendere Yalı Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda 35-40 kedi için yapılan kedi barınağı bir çift tarafından yıktırılmış. Bu kedi barınağı arsa sahibinin izniyle yapıldı. Sen hangi hakla barınağı yıkabiliyorsun? Şunu belediye başkanımıza sormak istiyorum; Bu yıkım iznini belediyeden kim verdi ki o barınağı yıktın?  Eğer o kepçe operatörü bunu izin almadan yaptıysa bunu hangi cesaretle yaptı? İkincisi  bu operatörün hiç vicdanı yok mu ki kedilerin evini yıkıp, o kedileri öldürüyorsun? Bu konu biliyorsunuz ki ulusal basına kadar yansıdı. Ben Sayın Belediye Başkanımızdan bu olayın aydınlatmasını istiyorum. Çünkü bu yapılan bir vahşettir. Ben yıkım kararı ile ilgili yazıyı görmek istiyorum, beldiye başkanımızı bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Kendisinden bu konunun araştırmasını istiyorum’ diyerek tepkisini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.