DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN’DAN MAÇLARA DAVET VAR

BAŞKAN’DAN MAÇLARA DAVET VAR

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sporseverleri İzmit’te oynanacak iki önemli maça davet etti.

Kadınlar Basketbol Süper Lig’indeki temsilcimiz İzmit Belediyespor, ligdeki ilk maçını 13 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Atatürk Spor Salonu’nda Gündoğdu Adanaspor ile oynarken, futboldaki temsilcimiz Kocaelispor ise aynı gün saat 19.00’da Bucaspor karşısında galibiyet serisini devam ettirmek için sahaya çıkacak.

Haydi Maça

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sporseverleri her iki maça da davet ederek “önce saat 16.00 da Atatürk Spor Salonu’nda basketbol Süper Lig’indeki temsilcimiz İzmit Belediyespor’un ligdeki ilk maçında tribünlerdeki yerimizi alalım. Perilerimizin elde edeceği galibiyetin coşkusuyla hep birlikte Kocaelispor’umuzun maçına gidelim. Ben inanıyorum ki her iki takımımız da kendi sahamızdaki maçları kazanacaktır. Hem basketbolcularımız, hem de futbolcularımız elde edecekleri galibiyetlerle bizlere büyük sevinç yaşatacaklardır. Her iki takımıza da rakipleri karşısında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.