DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bat, ‘Gölcük’te engelliler kendilerine daha fazla güveniyor’

Bat, ‘Gölcük’te engelliler kendilerine daha fazla güveniyor’

Bat, ‘Gölcük’te engelliler kendilerine daha fazla güveniyor’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük’teki engellilere yönelik önemli çalışmaları ve Gölcük Protokolünün ve halkının kendilerine verdiği destek neticesinde oldukça yol aldıklarını ve çok iyi noktalara geldiklerini ifade etti.

Bat, “Her sene çalışmalarımızın üstüne koyup gidiyoruz”

Başkan Bat, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün Allah’a şükürler olsun ki Gölcükümüzde engellilerimizi sosyal hayata entegre ediyoruz. Engellilerimiz artık kendilerine çok daha fazla güveniyor. Bizler bu yola çıktığımızda zor bir görevimiz olduğunu biliyorduk. Fakat görevimizden asla kaçmadık. Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş’tan ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’ten çok büyük destek aldık. Çünkü kendileri engellilere karşı çok duyarlılar. Bu durumda bizlerin çalışma azmini her zaman daha fazla arttırdı. Bu sene kurslarımızda gözle görülür artışlar görüldü. Bizler her sene çalışmalarımızın üstüne koyup gidiyoruz. Yoğun emeklerimizin de karşılığını alıyoruz. Emin olun ki insanlar güzel olunca, çalışma ortamı güzel olunca her şey daha kolay oluyor. Bizler hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam ediyoruz. Bizim için engellilerimizin yüzünü güldürmek çok önemli. Bunu başarabildiysek bizim için en büyük mutluluk budur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.