DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİLAL ESER AKÜLÜ ARABASINA KAVUŞTU

BİLAL ESER AKÜLÜ ARABASINA KAVUŞTU

 

Gölcük Engelliler Derneği bir engellinin daha yüzünü güldürdü

BİLAL ESER AKÜLÜ ARABASINA KAVUŞTU

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ın geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden başlatmış olduğu Değirmendere’nin simgesi olan Bilal Eser için akülü araba kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve Bilal Eser akülü arabasına kavuştu.

Bilal Eser’e yeni akülü arabasını Başkan Bat teslim etti

Değirmendere’de sattığı oyuncaklar ile geçimini sağlayan Bilal Eser’in kullanmış olduğu akülü arabanın oldukça eskimesinden dolayı oldukça zor anlar yaşamasından dolayı Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ın başlatmış olduğu yardım kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve Bilal Eser yeni akülü arabasına kavuştu. Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat tarafından yeni akülü arabası teslim edilen Bilal Eser’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Bat, “Yardım kampanyamıza destek veren herkese Bilal kardeşim adına çok teşekkür ediyorum”

Bilal Eser’e yeni akülü arabasını teslim eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ Bilal kardeşimiz derneğimiz kurulduğu günden beri bizimle birliktedir. Bir önceki kullandığı akülü arabasını da yine bu şekilde yardımlarla almıştık. Fakat akülü arabanın artık kullanılacak hali kalmamıştı. Başlattığımız yardım kampanyası kısa sürede güzel sonuç aldı ve Bilal kardeşimize yeni akülü arabasını teslim ederek yüzünü güldürmeyi başardık. Yardım kampanyamıza destek veren herkese Bilal kardeşim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eser, “Yüzümü güldüren herkese teşekkür ediyorum’’

Yeni akülü arabasına kavuşan Bilal Eser ise yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “Öncelikle gerçekten çok mutluyum. Hasan Başkanımın da belirttiği gibi Gölcük Engelliler Derneği’nde uzun yıllardır birlikteyiz. Yani dernekçiliği burada gördüm. Kendi adıma söyleyeceğim şey ise hayatta var olmak adına bir şeyler yapmak çabasında olduğum için Değirmendere’de 2 yıldır oyuncak satıyorum. Bunu yapmakta ki temel amacım çoğu zaman karşılaşıyoruz, Allah rızası için el açmamak ve acıtasyon yapmamak için, kendimi oyalamak ve topluma kazandırma yoluna gittim. Bunu yaparken şunu gördüm, ön yargıları kırmak bizim elimizde ve adımı bizim atmamız gerekiyor. Yeni akülü arabam gerçekten çok rahat ve bir önceki akülü arabam gerçekten çok eskimişti. Bana bu yeni akülü arabayı kazandıran başta Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Başkanıma ve yardım elini uzatan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.