DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bingöllü öğrenciler için başlatılan kitap kampanyası amacına ulaştı KİTAPLAR OKULA GÖNDERİLMEK ÜZERE HAZIR

Bingöllü öğrenciler için başlatılan kitap kampanyası amacına ulaştı  KİTAPLAR OKULA GÖNDERİLMEK ÜZERE HAZIR

Bingöllü öğrenciler için başlatılan kitap kampanyası amacına ulaştı

KİTAPLAR OKULA GÖNDERİLMEK ÜZERE HAZIR

Geçtiğimiz haftalarda Gölcük Down Cafe’de aktif olarak görev alan Sevil Çelik’in annesi Songül Kılıç tarafından Bingöl Solhan İlçesi Hazarşah Yeniyerleşim İlk ve Ortaokulu’nda yeni açılacak olan kütüphane için başlatılan kitap kampanyası amacına ulaştı ve yüzlerce kitap okula gönderilmek üzere kolilere konularak hazırlandı.

Kitaplar, Aras Kargo Gölcük Şubesi tarafından ücretsiz gönderilecek

Sevil Çelik’in annesi Songül Kılıç tarafından geçtiğimiz hafta Bingöl Solhan İlçesi Hazarşah Yeniyerleşim İlk ve Ortaokulu’nda yeni açılacak olan kütüphane bağışlanmak üzere başlatılan kitap kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve kısa sürede yüzlerce kitap toplandı. Toplanan kitaplar Aras Kargo Gölcük Şubesi yetkilileri tarafından ücretsiz olarak okula ulaştırılacak.

Songül Kılıç, kitap bağışında bulunan herkese teşekkür etti

“Sen Bana Susma” adlı Şiir Kitabı’nın Şairi Bedirhan Almas aracılığıyla başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla Gölcük’te kitap kampanyası başlatan Songül Kılıç, “Bingöl Solhan İlçesi Hazarşah Yeniyerleşim İlk ve Ortaokulu’nda yeni açılacak olan kütüphaneye bağışlanması üzere başlattığımız kitap kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve yüzlerce kitap bağışlandı. Kitap bağışında bulunan Piri Reis İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerine, Derya Okul Dünyası Sahibi Savaş Toprak’a, Merve Özkan’a, Songül Hanaşoğlu’na ve Aysun Gülten’e çok teşekkür ediyorum.   Ayrıca okula kargolarımızın ücretsiz ulaştırılmasında yardımcı olan Gölcük Aras Kargo yetkilisi İsa Sözen’e çok teşekkür ederim. Kitaplarımız en kısa zamanda okulumuza ulaştırılacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.