DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çarşamba Pazarı’ndaki fiyatlar esnafın da vatandaşın da yüzünü güldürdü REKOR TAZE FASULYE VE ÜZÜMDE

Çarşamba Pazarı’ndaki fiyatlar esnafın da vatandaşın da yüzünü güldürdü  REKOR TAZE FASULYE VE ÜZÜMDE

Çarşamba Pazarı’ndaki fiyatlar esnafın da vatandaşın da yüzünü güldürdü

REKOR TAZE FASULYE VE ÜZÜMDE

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi’nde kurulan ve Gölcük’ün en büyük semt pazarı olan Çarşamba Pazarı’ndaki fiyatlar mevsim normallerine göre uygun olması vatandaşların yüzünü güldürdü.

Esnaf da vatandaş ta mutlu

Gölcük halkı tarafından en çok tercih edilen ve fiyatları ile yüzleri güldüren Çarşamba Pazarı bu hafta yine çok canlıydı. Havalarında mevsim normallerinin üstünde gitmesinin etkisi ile oldukça kalabalık olan Çarşamba pazarı esnafı da oldukça mutlu etti.

Atılgan, “Fiyatlardaki bu düşüşün devam edeceğini umuyoruz”

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Vekili ve Pazarcı esnafı Ali Rıza Atılgan, “Enflasyonla mücadele Pazarcılar Odası ve Pazarcılar olarak bizler de katıldık. Fiyatlar da inanılmaz bir düşüş yaşandı. Fiyatlardaki bu düşüşün devam edeceğini umuyoruz. Ama üzüm fiyatlarında bu sene inanılmaz bir yükseliş görüldü. Bağ bahçelerinde bu sene çok üzüm çıkmamasından dolayı üzüm fiyatlarındaki yükselme devam ediyor. Şu an da üzümün kilosu 8 liradan satılmakta. Onun dışında fiyatlarımızda bir yükselme yok” dedi.

Sevimli, “Daimi müşterilerimiz her zaman alışverişlerini bizden yaparlar”

Pazarcı esnafı Ayşe Sevimli, “’25 senedir Pazar esnafıyım. Çarşamba Pazarı’nda fiyatlar uygun. Ben kendi ürünlerimi ucuza satıyorum. Taze fasulye, pazarda her yerde 7 TL’yken bende 5 TL’dir. Beni bilen biliyor. Daimi müşterilerimiz her zaman alışverişlerini bizden yaparlar. Vatandaşlarımıza bizleri tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sarı, “Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum”

Pazarcı esnafı Davut Sarı, “Sonbahar mevsimini karşıladığımız bu günlerde tezgâhlarda fiyatlar gayet uygun. Çarşamba günleri bir yoğunluğumuz tabi ki oluyor. Belirli ve devamlı müşterilerimiz var. Onlar olmasa halimiz harap olur herhalde. Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yalçın, “Fiyatların böyle gitmesini umuyoruz ve fiyatlardan çok memnunuz”

Pazarcı esnafı Hasan Yalçın, “’Fiyatlar şu an için iyi durumda. Fiyatlar böyle giderse bizler için çok iyi olur. Daimi müşterilerimiz var ama bu fiyatların düşmesi ile birlikte müşterilerimiz daha çok çoğalıyor ve bu da bizim için çok iyi bir fırsat oluyor. Fiyatların böyle gitmesini umuyoruz ve fiyatlardan çok memnunuz” dedi.

Çarşamba Pazarı’nda bu haftaki sebze ve meyve fiyatları:

Havuç 2.5 lira, Patlıcan 3 lira, File limon 2 lira, Ispanak 3 lira, Tere, Roka, Dere Otu ve Maydanoz 1 lira, Dolma biber 3.5 lira, Salatalık 3 lira, Mandalina 2.5 lira, Nar 3 lira, Domates 4 lira, Taze soğan 2 lira, Elma 1.25 lira, Kırmızı biber 3.5 lira, Yerli muz 5 lira, Kabak 3.5 lira, Taze fasulye 7 lira, Armut 2 lira, Köy üzümü 8 lira, Karnabahar (tane) 5 lira, Kereviz 4 lira, Turp 2.5 lira, Brokoli 5 lira, Patates 2 lira, Soğan 2 lira, Lahana 2 lira.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.