DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP İlçe Yönetimi haftalık toplantılarını gerçekleştirdi 4 İSİM KESİNLEŞTİ

CHP İlçe Yönetimi haftalık toplantılarını gerçekleştirdi  4 İSİM KESİNLEŞTİ

CHP İlçe Yönetimi haftalık toplantılarını gerçekleştirdi

4 İSİM KESİNLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkan Vekili Fikret Gürel, ilçe yönetiminden istifa eden Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Yönetiminden istifa eden Metin Kaya, Hüseyin Köroğlu ve Ümit Doğu Cinemre’nin yerine yedek listeden 4 partilinin görevlendirildiğini açıkladı.

Yedek listeden asil listeye geçen isimler belirlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetimi haftalık olağan toplantısında kısa bir açıklama yapan Başkan Vekili Fikret Gürel, istifa eden yöneticilerin yerine yedek listeden asil listeye geçen isimlerin belirlendiğini belirtti.

Vekil Gürel, “Kocaeli’den Dilovası, Darıca ve Gölcük ilçelerinin adayları kesinleşti”

Başkan Vekili Fikret Gürel yaptığı açıklamada, “Genelge gereği Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi adaylarının istifası ve adaylık başvuruları yapıldı. Parti Meclisi’nin yapmış olduğu toplantı neticesinde Kocaeli’den Dilovası, Darıca ve Gölcük ilçelerinin adayları kesinleşti. Gölcük Adayı İsmet İşeri olarak tescillendi. Bu saatten sonra gerekli yapılanma ve programla çalışmalara başlanacak” diye ifade etti.

“4 isim belirlendi”

Vekil Gürel son olarak, “Bunun neticesinde yönetimden istifa eden başkan dahil 4 yöneticimizin yerine yedek listelerde bulunan arkadaşlarımız davet edildi. İstifa eden İlçe Başkanımız İsmet İşeri, İlçe Sekreterimiz Metin Kaya, esnaf sorumlumuz Hüseyin Köroğlu ve hukukçumuz Ümit Doğu Cinemre’nin istifasından sonra yedek listeden, Cemil Sungur, Tuncay Şahin, Arzu Toy ve Metin Kahraman asil yönetim kurulu üyesi olarak görevlerine bugün başladılar” dedi.

İl’den karar bekleniyor 

 

CHP İlçe Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan ve İsmet İşeri’nin istifasının ardından CHP İlçe Başkan Vekili olarak görevlendirilen Fikret Gürel, resmi atamasıyla ilgili olarak il yönetiminin kararını beklediğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.