DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Çocuklar Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Parkı’na koştular

Çocuklar Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Parkı’na koştular

Çocuklar Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Parkı’na koştular

Bugün büyük bir coşkuyla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri sonrasında aileler çocukları ile birlikte Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yenilene Cumhuriyet Parkı’na koşarak gönüllerince eğlendiler.

Çocuklar gönüllerince eğlendiler

Geçtiğimiz aylarda Gölcük Belediyesi tarafından 5000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve çocuklar için geniş bir oyun parkına çevrilen Cumhuriyet Parkı özellikle çocuklu ailelerin oldukça beğenisini topluyor. Birbirinden farkı ve eğlenceli oyun grupları ile çocuklar gönüllerince eğlenirken ailelerde park etrafında bulunan banklarda dinlenme fırsatı buluyorlar.

Çocukların bayram neşesi

Bugün ülkemiz genelinde kutlanan Cumhuriyet bayramı İlçemiz Gölcük’te de coşkuyla kutlanırken, bayram töreni sonrasında aileler çocuklarını eğlendirmek amacıyla Cumhuriyet Parkı’na akın ettiler. Bayram neşesini çocuk parkında gönüllerinde eğlenerek kutlayan çocuklar güzel havanın tadını doyasıya çıkardılar. Cumhuriyet Bayramı’nda çocuklarını gönüllerince eğlendiren aileler yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi ilçemize çok güzel bir park kazandırdı. Çocuklarımız park açıldığı günden beri sık sık buraya getiriyoruz ve çocuklarımız çok eğleniyor. Bugünde Cumhuriyet Bayramı törenleri sonrasında çocuklarımız parka getirerek güzel havanın tanıdı çıkardık” dediler.

  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.