DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, “SEÇİMLERDE YENİDEN ADAYIM”

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim,  “SEÇİMLERDE YENİDEN ADAYIM”

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim,

“SEÇİMLERDE YENİDEN ADAYIM”

2 dönemdir muhtarlık görevini başarıyla yürüten Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim 2019 Mart Ayında gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Mahalle sakinlerinden destek bekliyor

2019 Mart Ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde yapılacak olan muhtarlık seçimleri için Mahalle Muhtar Adayları bir bir belli olurken mevcut muhtarlarda muhtarlık görevlerini bir sonraki dönemde de devam ettirmek için yeniden aday olduklarını açıklamaya devam ediyorlar. İlçemize bağlı Değirmendere Beldesinde 2 dönemdir muhtarlık görevini başarıyla yürüten Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim 2019 Mart Ayında gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıklayarak mahalle sakinlerinden destek beklediğini ifade etti.

Zaim, “Birçok mahalle sakinimin derdine deva olmaya çalıştım”

Değirmendere Yalı Mahallesi muhtarlığına yeniden aday olduğunu ifade eden Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim yeniden aday olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Uzun yıllardır yaşadığım Değirmendere’de 2 dönem önce başladığım muhtarlık görevimi başarıyla yürüttüğüme inanıyorum. Bana göre muhtarlık mahalle sakinlerinin gerekli evraklarını alabileceği bir kurumdan ziyade bir derdi, bir sıkıntısı olduğu zaman ilk başvurabileceği kurum olmalı. Ben bu anlayışla 9 yıldır sürdürdüğüm sosyal sorumluluk projeleri ile birçok mahalle sakinimin derdine deva olmaya çalıştım. Daha yapılacak çok işim var.  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında mahallemi daha ileriye taşımak ve mahalle halkım için hizmeti görev sandığımdan tekrar aday olmaya karar verdim. Bir kadın olarak, bir anne olarak mahallemi en iyi seviyeye getirmek için çalışmaya devam etmek için mahalle sakinlerinden bir dönem daha yetki istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.