DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GFSD’nin bu haftaki konuğu Cengiz Karlıova

GFSD’nin bu haftaki konuğu Cengiz Karlıova

GFSD’nin bu haftaki konuğu Cengiz Karlıova

Gölcük’ün başarılı Derneklerinden birisi olan ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gölcük Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD)’nin bu haftaki konuğu Cengiz Karlıova olacak. 18 Eylül Perşembe akşamı GFSD dernek binasında gerçekleştirilecek gösteri ve söyleşi programı saat 19.00’da başlayacak.

‘El, Emek’

İlçemize getirdiği ülkemizin önemli Fotoğraf Sanatçıları ve başarılarıyla dikkat çeken GFSD bu hafta önemli bir Fotoğraf Sanatçısını daha ağırlayacak. 18 Eylül Perşembe akşamı saat 19.00’da dernek binalarında Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Karlıova’yı konuk edecek olan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve dernek yönetimi, gerçekleştirilecek programa tüm dernek üyelerini davet etti. Sanatçı ‘El, Emek’ konulu Gösteri ve Söyleşi programını tüm GFSD üyeleriyle paylaşacak.GFSD Başkanı İsmail  İkiz, ‘’ GFSD olarak bu akşamki etkinliğimize Sayın Cengiz Karlıova’yı ağırlayacağız. Kendisine davetimizi kırmadığından ötürü teşekkür ediyoruz. Yarın akşam gerçekleştireceğimiz programımıza tüm üyelerimizi ve fotoğrafseverleri bekliyoruz’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.