DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde ŞAMPİYON TEMİZLİK BİRİMİ OLDU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde  ŞAMPİYON TEMİZLİK BİRİMİ OLDU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde

ŞAMPİYON TEMİZLİK BİRİMİ OLDU

Bu yıl 2.’si düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün oynanan final maçları ile sona erdi. 8 takım ve 65 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 12 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli oldu.

Turnuvanın Gol Kralı attığı 19 gol ile Röntgen Birimi oyuncusu Ferdi Aktaş oldu

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik Birimi takımı, final maçında Laboratuar Birimi futbol takımıyla karşılaştı. Final maçında Laboratuar Birimi Futbol takımını 8-3 yenen Temizlik Birimi Futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada Geçen senenin şampiyonu Laboratuar birimi 2.,Röntgen Birimi 3 ve Turnuvanın yaş ortalaması en yüksek takımı olan Teknik Atölye birimi ise 4. Oldu. Turnuvanın Gol Kralı attığı 19 gol ile Röntgen Birimi oyuncusu Ferdi Aktaş olurken, En İyi Kaleci ödülü şampiyonlukta büyük payı olan Temizlik Birimi Kalecisi Murat Yılmaz’a verildi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Hastane idaresi olarak tüm personellerimizin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz. Takımlarımıza desteklerini esirgemeyen tüm personelimizi, yürekten kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.