DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü çiftçiler, 16. Tarım Fuarı’na katılacak

Gölcüklü çiftçiler, 16. Tarım Fuarı’na katılacak

Gölcüklü çiftçiler, 16. Tarım Fuarı’na katılacak

Kocaeli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı ve Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, 9-13 Ekim tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan 16. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstri Fuarı’na katılacaklarını dile getirerek, tüm Gölcüklü çiftçileri bu fuara davet etti.

Başkan Çanakçı, “Bu yıl da fuara katılımın yoğun olacağını tahmin etmekteyiz”

Kocaeli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı ve Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı yaptığı açıklamada, “2018 Bursa Tarım Fuarı 9-13 Ekim arası Bursa Fuar Alanı’nda yapılacaktır. 16. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı 4 gün süreyle Bursa’da TÜYAP Fuar Merkezi’nde çiftçilerle buluşacaktır. 2018 yılında hayata yeni geçmiş ekipmanları tanımak, yerinde incelemek ve yeni bağlantılar yapmak üzere Gölcük çiftçisini Ziraat Odası olarak fuara gezi tertip edeceğiz. Gezi ücretsiz olup tüm çiftçilerimiz yararlanabilecektir. Fuara gitmek isteyen çiftçilerimiz Ziraat Odası’na 8 Ekim’e kadar isimlerini yazdırması, kendilerine yer ayırttırması gerekmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuara katılımın yoğun olacağını tahmin etmekteyiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.