DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği açıldı TARAFTARLARDAN BÜYÜK KUTLAMA

Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği açıldı  TARAFTARLARDAN BÜYÜK KUTLAMA

Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği açıldı

TARAFTARLARDAN BÜYÜK KUTLAMA

Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği geçtiğimiz gün açıldı. Açılışa katılım sağlayan Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Hayırlı olsun” dedi.

Açılışa katılım oldukça yoğun oldu

İlçemiz Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde geçtiğimiz gün Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği büyük bir coşkuyla açıldı. Açılışa Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, HodriMeydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, Gölcüklü Kocaelisporlular Derneği Başkanı İsmail Pehlivanoğlu, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, Belediye Başkanı Aday Adayı İsmet İşeri, Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın ve Kocaelisporlu taraftarlar katılım sağladı.

Başkan Yavuz, “Gölcük’te böyle bir taraftarlık sergileyerek bu derneği açmışlar”

Açılış öncesi açıklama yapan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “35-40 kişilik çıktığımız bu yolda taraftarlarımızın sayesinde daha da büyüyerek kocaman bir aile olduk. İsmail kardeşimiz Gölcük’te böyle bir taraftarlık sergileyerek bu derneği açmışlar. Bugün de açılışına katılım sağladık. Hayırlı olsun diyoruz” dedi. Başkan Yavuz’un konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrası taraftarlar büyük bir sevinç kutlaması yaptılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.