DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Muhtarlar sağlık taramasından geçti

Gölcüklü Muhtarlar sağlık taramasından geçti

Gölcüklü Muhtarlar sağlık taramasından geçti

Başiskele’de geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Özel Kocaeli Hastanesi yönetimi hastanelerinin tanıtım amacı ile Gölcüklü Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Tanıtım programında sağlık taramasından geçen mahalle muhtarlarına kayıt işlemlerin ardından kan tahlili, idrar tahlili, Akciğer röntgeni ve EKG muayeneleri yapıldı.

Muhtarlar tepeden tırnağa sağlık taramasından geçti

Başiskele’de  geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Özel Kocaeli Hastanesi yönetimi hastanelerini tanıtım amacıyla Gölcüklü muhtarlar ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programa Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ile Gölcük Mahalle Muhtarların tümü katılım sağlarken kahvaltı programı öncesinde Gölcüklü Muhtarlar tepeden tırnağa sağlık taramasından geçti. Gölcüklü Muhtarlar Özel Kocaeli Hastanesi’nde kayıt işlemlerin ardından ilk olarak kan tahlili, idrar tahlili, Akciğer röntgeni ve EKG muayeneleri yapıldı. Yaklaşık bir saat süren muayene ardından Muhtarlara sabah kahvaltısı ikram edildi.

50 muhtar sağlık taramasından geçti

Gerçekleşen kahvaltı programının sonunda kısa bir açıklama yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, yapılan bu hizmetlerinden dolayın Hastane idaresine teşekkür ederek, “Başiskele ilçesinde yeni kurulan Özel Kocaeli Hastanesi’ne ihtiyaç vardı. Hastaneye girişinde öncelikle gözetlediğimiz personelin güler yüzü bizleri hayli mutlu etti. Bugün burada 50 muhtarımız sağlık kontrollerinden geçtiler. Sağlık açısından büyük bir hizmettir. Hastanenin tam teşekküllü hastane olması, bizleri ayrıca memnun etti. Ben burada bir kez daha hastane yönetimi ve tüm personellerine gönülden teşekkür ederim” dedi.

Hastane 75 yataklı ve 40 yoğun bakım ünitesine sahip

Özel Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı ise yeni hizmete giren hastanenin, 75 yataklı ve 40 yoğun bakım ünitesine sahip olduğunu belirtti.

Muhtarları hastanede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Ellialtı, “Muhtarlarımız da kamuoyuna hizmet veriyor, bizler de kamuoyuna hizmet veriyoruz. Bu vesile ile bugün 50 muhtarımızın sağlık taramasını gerçekleştirdik. Bu sıkıntılı dönemde cesaret göstererek, böyle bir sağlık kuruluşunu açtık. Burada tam 200 personel çalışıyor.” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.