DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Grup Seyr-ü Zeyrek, “Bir Haftalığına Büyüdük” oyunu ile göz doldurdu İZLEYİCİLERDEN OYUNA TAM NOT

Grup Seyr-ü Zeyrek, “Bir Haftalığına Büyüdük” oyunu ile göz doldurdu  İZLEYİCİLERDEN OYUNA TAM NOT

Grup Seyr-ü Zeyrek, “Bir Haftalığına Büyüdük” oyunu ile göz doldurdu

İZLEYİCİLERDEN OYUNA TAM NOT

Grup Seyr-ü Zeyrek, “Bir Haftalığına Büyüdük” adlı oyunu ile büyük beğeni topladı. Eda Gizem Cengiz’in yönettiği oyun geçtiğimiz gün İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. İzleyiciler oyunu büyük bir memnuniyetle izlediler.

Bu tiyatro oyunun birçok yerde de oynanılması konusunda taleplerin olduğu açıklandı

Geçtiğimiz Çarşamba günü Grup Seyr-ü Zeyrek, “Bir Haftalığına Büyüdük” adlı oyununu İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdi. Eda Gizem Cengiz’in yönettiği bu oyun izleyiciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Oynanılan bu tiyatro oyunun birçok yerde de oynanılması konusunda taleplerin olduğu açıklandı.

Oyuncular: Güray Yılmaz, Ayşe Öztürk, Ercan Işık, Harika Dere, Ezgiler Gül, Nalan Altıntaş, Burak Güren, Fatih Ersöz, İrem Sarıhan, Levent Altın ve Umut Durmaz.

Dekor: İsmet Çık (TRT-1 dekor şefi)

Sahne Arkası: Gülşen Aydın

Elif Zeyrek Kara

Ebru Başaran

Çık, “En büyük gayemiz ise bütün çocuklara ulaşıp onların aklında bir yer edinebilmek”

İlçemizin sevilen tiyatrocularından ve TRT-1 Dekor şefi İsmet Çık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bir haftalığına büyüdük oyunu; hayatımızın içerisindeki çocukların psikolojilerine en yaklaştığımız anları temsil eder. Çocuklar hayatta anne babanın çektikleri zorlukları ancak içlerinde bulundukları an görebilirler.  Anne babaya göre ise çocukluk geçmiş oldukları bir yol olduğu için daha basit ve kolay gelecektir. Biz de bu iki kavramı birleştirirken hem eğlence hem partiye hem çektiğimiz bütün zorluklara ve birazda komediye yer verdik. En büyük gayemiz ise bütün çocuklara ulaşıp onların aklında bir yer edinebilmek. Seyr-ü Zeyrek; grubumuzun adı. Seyircilerimizin kavrayışlı anlayışlı usta kişiler olacağını düşündüğümüzden böyle keyifli bir isim seçtik. 12-13 kişiden oluşan ufak bir topluluğumuz var. 1 yıla yakın zamandır birlikteyiz, diksiyon drama tiyatro konusunda eğitimlerimizi tamamladık. Ustalaştığımız an sahneye adım atmaya başladık. Oyuncularımız arasında yaş farkları var, bir Albay bir Polis bir Mühendis, Memurlar, Özel Sektörde Yöneticiler gibi farklı farklı meslek gruplarına ayrılmış insanlar var, fakat uyum bize başarı getirdi” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.