DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İmam-ı Azam Kuran Kursu öğrencilerini bekliyor AİLELERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

İmam-ı Azam Kuran Kursu öğrencilerini bekliyor  AİLELERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

İmam-ı Azam Kuran Kursu öğrencilerini bekliyor

AİLELERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

İlçemizde geçtiğimiz yıl hizmete giren, modern ve kaliteli binasıyla dikkat çeken İmam-ı Azam Hafızlık Yatılı Kuran Kursu yeni dönem öğrencilerini bekliyor. Hafızlık eğitimi ile Gölcük’e önemli katlılar sağlayacak olan İmam-ı Azam Hafızlık Yatılı Kuran Kursu öğrencilerini bekliyor.

Görkemli yapısıyla geleceğin Hafızları ve Din adamlarını yetiştiriyor

Gölcük’te önemli bir hizmet vermek için yapılan görkemli ve modern yapısıyla ailelerin dikkatini çeken Yazlık Yenimahalle’de bulunan İmam-ı Azam Hafızlık Kuran Kursu öğrencilerini bekliyor. 5. Sınıf itibariyle eğitim veren kurumda hafızlık eğitiminin yanında öğrenciler ortaokul eğitimlerine devam ediyorlar. 250 yatak kapasiteli olan İmam-ı Azam Hafızlık Kuran Kursu’nda öğrenciler isteğe bağlı evlerinden de gelebiliyor. Ortaokul bitene kadar 4 senelik süre boyunca hafızlık eğitimlerini tamlayan öğrenciler lise eğitimlerine devam ederken 4 sene de İslami İlimler, Tefsir, Hadis ve Fıkıh ilimlerinin eğitimlerini alarak donanımlı bir İlim Adamı yolunda ilerliyorlar.

‘11 Kasım 2018 Pazar günü saat 10.00’da hafızlık merasimi töreni gerçekleştirilecek’

İmam-ı Azam Hafızlık Yatılı Kuran Kursu Dernek Başkanı Ali Bulut, “250 yatak kapasiteli Kuran Kursumuzda ister yatılı ister yatısız şekilde Kuran-ı Kerim ve Hafızlık eğitimi veriyoruz. Allah’ın bize emanet ettiği çocuklarımızı hem dünya hem ahiret bilgilerini vererek iyi bir ilim adamı yetiştirmek her anne babanın arzuladığı bir husustur. İşte çocuğumuza o imkanı nerede bulup vereceğiz? Biz İmam-ı Azam Hafızlık ve Arapça Kur’an Kursumuzu da hem okuluna devam edip hem de Hafızlık ve İslami ilimleri tamamlamak için 250 yatılı binamızda bu imkanı sağlamaktayız. 5. Sınıfa geçen çocuklarımız okuluna ara vermeden hem hafızlık hem de tahsillerine devam etmektedirler. Ayrıca Lise 1’e geçen hafızlarımıza da 4 sene Arapça, Tefsir, Hadis ve Fıkıh ilimlerini okutarak iyi bir alim yetişmelerini inşallah sağlayacağız. Bunun için 5. Sınıfa geçen çocuklarınızı hafızlık yapmak üzere İmamı-ı Azam Kur’an Kursuna getirmenizi bekliyoruz. Şunu unutmayalım Ey Anne Babalar; dünyaya bir defa geldik bir defa anne baba olduk, bir daha olmayacağız. Mahşer günü çocuğunu hafız yapan anne babaları Allah huzuruna çağıracak, taç giydirecek. Peygamberimizin (S.A.V.) buyuruyor ki; ‘’Bu taç güneşten parlaktır. Siz hafızın mükafatını düşünün. Şu anda Kur’an Kursumuzda 100 öğrencimiz bulunmaktadır. Hafızlık Eğitimini tamamlayan 10 öğrencimize ise11 Kasım 2018 Pazar günü saat 10.00’da hafızlık merasimi töreni yapılacaktır.’

Bunun için sizde benim evladım ilim adamı olsun, Ehli sünnet alimi olsun diyorsanız bize müracaat ediniz’

“Bu şerefe sadece çocuklarını hafız yapan anne babalar kavuşacaktır ve bütün insanlar gıpta ederek, neden ben dünyada çocuğumu hafız yapmadım diye pişmanlık duyacaktır. Bunun için sizde benim evladım ilim adamı olsun, Ehli sünnet alimi olsun diyorsanız bize müracaat ediniz’ dedi. Gölcük Müftülüğü İmam-ı Azam Hafızlık Kur’an Kursu Yazlık Üçevler Cami yanında yer almakta. Kur’an Kursu’na kayıt için bilgi almak isteyenler 0 262 433 21 20, 0 532 432 83 76, 0 541 330 41 61 nolu telefonlardan ilgililere ulaşabilir.

YORUMLAR

  1. Nejla dedi ki:

    2oglum var biri 11 diğeri 13 buyas gurubu hafizlik eğitimi alamazmi yada varsa nereler bilgilendirirmisiniz